CONTACT

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

- Politică -

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

“Am hotărât să-mi iau acest angajament public ca urmare a dezbaterilor pe seama faptului că bugetul pe 2024 nu alocă bani pentru pasaj, existând diferite păreri despre intențiile primarului Moldoveanu. Nici măcar în ultima emisiune în care acesta a fost n-a spus cu subiect și predicat dacă va continua sau nu pasajul. Unii spun că a renunțat la proiect, alții că intenționat nu mai vorbește de el în an electoral și nu îi alocă bani, dar că îl va continua în 2025 în cazul în care va câștiga. Îl invit pe primarul Moldoveanu să-mi urmeze exemplul și să-și anunțe public intențiile cu privire la pasaj. Câmpinenii trebuie să își aleagă viitorul primar în cunoștință de cauză. Dacă a renunțat la proiect, câmpinenii îi așteaptă angajamentul public, așa cum e cel de mai jos pe care l-am semnat. Dacă în schimb vrea să îl continue din 2025, atunci e dator s-o spună acum, înainte de alegeri, a scris Irina Nistor pe pagina sa de Facebook.
Vă reamintim că documentația pentru controversatul pasaj subteran a fost realizată în mare parte din fonduri europene, dar nu s-a deschis încă axa de finanțare pentru o astfel de investiție estimată la 40 milioane euro cu tot cu dala urbană de deasupra pasajului.


22 Feb 2024 19:28 2330 vizualizari


Comentarii






  • 04.04.2024 09:11 gheorghe radu Sunt votant PNL din 1990. Pasajul in discutie e irealizabil (si o idee absurda) si stiu si ei asta. Dar se pot deturna bani si din studiu de fezabilitate... Candidata PSD a venit si la mine la usa. Pare rezonabila, deci voI defecta prima oara si voi vota PSD. Si probabil si alti votanti PNL...
  • 24.02.2024 14:27 El Puerco Trebuie ca cineva sa schimbe culorile blocurilor din Campina, toate blocurile sunt in culori mohorate din timpurile trecutului si arata deplorabil. Totul trebuie vopsit in culori vibrante, placute la vedere sa dea un aer optimist cand cineva vine sa ne viziteze.....
  • 23.02.2024 21:12 Theodor A. Când vă veți apuca de treabă în calitate de primar al municipiului sper că o să stați la masa cu cei ce la electrica,gaze și HidroPrahova că să reabiliteze străzile și rețelele lor în același timp toți.Sa nu spargă de șapte ori aceeași stradă.Vedeti Bobâlna și multe altele.Multumesc!
  • 23.02.2024 11:22 Misu Normal ca nu mai zice nimic de pasaj. Daca nu il mai are pe Dumitrescu in spate sa il impulsioneze, ii e frica si lui, saracu’.
  • 22.02.2024 21:18 Emil Diaconu Foarte tare. Începe să-mi placă. Nu cu chestii de genul că nu am promis...Uite aici angajament ferm.
  • 22.02.2024 20:13 Eminescu M. Felicitări pentru curajul de a vă asuma acest demers împotriva pasajului.Un primar adevărat trebuie sa țină cont de opiniile cetățenilor și dorințele lor.
578 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2156 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1768 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1804 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV