21 de sancțiuni aplicate în week-end de Poliția Locală Câmpina. Cele mai multe pentru consumul de alcool pe domeniul public

Actualitate (Categoria articolului)

La sfârțitul săptămânii trecute (11-13 iunie 2021), Poliția Locală Câmpina a continuat acțiunile de control pentru asigurarea unui climat de liniște și ordine publică. În total, în acest week-end, agenții locali au aplicat 21 sancțiuni comtravenționale.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte:
- șapte pentru consumul de alcool pe domeniul public, în zonele Lacul Bisericii, 1 Mai, Pasaj Ceas, Blocul A6 de pe Strada Schelelor;
- trei pentru apelarea la mila publicului, în zona centrelor comerciale Kaufland și Lidl;
- trei pentru opriri neregulamentare sau pentru accesul interzis ori circulația vehiculelor cu tracțiune animală în zone restricționate (1 Mai, 1 Decembrie 1918, Drumul Taberei);
- trei pentru comercializarea produselor fără autorizare, toate în zona Străzii Republicii;
- una pentru animale lăsate nesupravegheate, pe Strada Izvoarelor, din Cartierul Slobozia;
- una pentru neprezentarea la sediul instituției în urma unei invitații pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială;
- una pentru abandon deșeuri, în zona albiei râului Doftana;
- una pentru fumatul în locuri nepermise, semnalizate corespunzător, pe B-dul Carol I;
- una pentru aruncarea de deșeuri, în zona Străzii Podului.
La prima impresie pot părea lucruri minore, dar ele demonstrează pe de o parte problemele de zi cu zi cu care se confruntă agenții Poliției Locale, iar pe de altă parte, fie că ne place, fie că nu, o anumită lipsă de educație și de ignorare a legislației în rândul unor membri ai comunității locale.

4167 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cojocaru Ion 15.06.2021 10:37 Propun montarea de sisteme de supraveghere ( CCTV) in toate locurile/spațiile libere/parcurile , etc. de pe domeniul public. Sistemul centralizat/ dispeceratul sa fie amplasat la sediul Poliției locale, unde va fi permanent o patrulă de intervenție. Amenda sa fie plătită în 24 de ore, sau echivalentul se va face muncă în folosul comunitatii .
  • ENACHE LUCIAN VICTOR 18.06.2021 17:21 Pe strada Fabricii de ce nu vine nimeni de la dvs sa vada ce gunoaie se arunca in capatul strazii coborare spre Zorile?
  • Dăscălescu Costel 21.06.2021 12:31 Propun sa se monteze o cameră de supraveghere și la Parcarea de la cimitirul Învierea lui Lazăr din Câmpina...

Actualitate

1030 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1802 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

624 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1726 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.