CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. CS Câmpina - Carpați Sinaia 6-2. Gata-gata să se joace doar o repriză

- Sport -

Superliga B Prahova. CS Câmpina - Carpați Sinaia 6-2. Gata-gata să se joace doar o repriză

CS Câmpina părea mare favorită înaintea acestui joc în cursa sa dezlănțuită spre o viitoare promovare. Numai că, pe teren, chiar dacă jucători formației câmpinene erau cei care aveau posesia și controlau în mod evident jocul, începutul a fost unul greoi și era gata-gata să asistăm din nou la un meci doar de 45 de minute, așa cum s-a întâmplat runda precedentă la Poiana Câmpina.

Câmpinenii au intrat în jocul adversarului, iar dominarea lor a fost una sterilă, astfel că la prima fază fixă a oaspeților, după o greșeală de marcaj în defensiva câmpinenilor, echipa din Sinaia deschidea scorul, după o deviere cu capul a unei centrări venite din lovitură de la colț de pe partea stângă a atacului lor. (video)
Presiunea gazdelor devenea din ce în ce mai evidentă, dar egalarea a venit după o fază controversată: Fl. Niculae a trimis mingea din apropiere în poartă, după o centrare de pe partea dreaptă, dar asistentul Laurențiu Baciu a indicat ofsaid. Alina Năstase, arbitrul de centru al jocului, a discutat cu asistenul său și a decis validarea golului, chiar dacă nu a consultat... VAR-ul, așa cum glumeau spectatorii. Oaspeții au reacționat la decizia arbitrilor și au intenționat să părăsească terenul de joc. În termenul de trei minute au revenit, iar jocul a continuat... Și de aici totul a curs în favoarea gazdelor, care au mai înscris de alte cinci ori, prin ”dublele” lui Cl. Dumitrescu și M. Matei, plus golul lui Spurcaciu.
Antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au trimis în teren pentru CS Câmpina pe: A. Bucuroiu - Coman, Bărcănescu (62 Matache), Fl. Niculae, Diaconu, Fl. Tocitu (75 Iordache), Cl. Dumitrescu (71 R. Badea), Botoșneanu (67 Buzilă), Filip (71 A. Manole), M. Matei, Spurcaciu.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare cu Știința Albești.


19 Mar 2022 21:09 3973 vizualizari


Comentarii


1618 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1405 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
912 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
626 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV