Superliga B Prahova. CS Câmpina - Carpați Sinaia 6-2. Gata-gata să se joace doar o repriză

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina părea mare favorită înaintea acestui joc în cursa sa dezlănțuită spre o viitoare promovare. Numai că, pe teren, chiar dacă jucători formației câmpinene erau cei care aveau posesia și controlau în mod evident jocul, începutul a fost unul greoi și era gata-gata să asistăm din nou la un meci doar de 45 de minute, așa cum s-a întâmplat runda precedentă la Poiana Câmpina.

Câmpinenii au intrat în jocul adversarului, iar dominarea lor a fost una sterilă, astfel că la prima fază fixă a oaspeților, după o greșeală de marcaj în defensiva câmpinenilor, echipa din Sinaia deschidea scorul, după o deviere cu capul a unei centrări venite din lovitură de la colț de pe partea stângă a atacului lor. (video)
Presiunea gazdelor devenea din ce în ce mai evidentă, dar egalarea a venit după o fază controversată: Fl. Niculae a trimis mingea din apropiere în poartă, după o centrare de pe partea dreaptă, dar asistentul Laurențiu Baciu a indicat ofsaid. Alina Năstase, arbitrul de centru al jocului, a discutat cu asistenul său și a decis validarea golului, chiar dacă nu a consultat... VAR-ul, așa cum glumeau spectatorii. Oaspeții au reacționat la decizia arbitrilor și au intenționat să părăsească terenul de joc. În termenul de trei minute au revenit, iar jocul a continuat... Și de aici totul a curs în favoarea gazdelor, care au mai înscris de alte cinci ori, prin ”dublele” lui Cl. Dumitrescu și M. Matei, plus golul lui Spurcaciu.
Antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au trimis în teren pentru CS Câmpina pe: A. Bucuroiu - Coman, Bărcănescu (62 Matache), Fl. Niculae, Diaconu, Fl. Tocitu (75 Iordache), Cl. Dumitrescu (71 R. Badea), Botoșneanu (67 Buzilă), Filip (71 A. Manole), M. Matei, Spurcaciu.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare cu Știința Albești.

3450 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1937 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.