CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Darius Coman, foarte aproape de medalii la Europeanul de natație pentru juniori din Lituania

- Sport -

Darius Coman, foarte aproape de medalii la Europeanul de natație pentru juniori din Lituania

Darius Coman și Ștefan Cojocaru au participat zilele trecute la Vilnius, în Lituania, la Campionatul European de Natație pentru juniori.

Alături de ei a fost și antrenorul lor, Gabriel Cojocaru, care ne-a vorbit despre evoluția elevilor săi la Europeanul din Lituania:  ”Da, duminică, 7 iulie 2024, se încheie participarea noastră la Campionatul European de juniori. Sportivii României, legitimați la Corona Brașov, Darius Coman și Stefan Cojocaru, se vor întoarce în țară. Am încheiat, prin această participare la Campionatul European, un sezon frumos, dar extraordinar de greu, care a început în luna august a anului trecut. Rezultatele, în cazul lui Darius Coman, au fost bune, pe măsura pregătirii și implicării sale, acesta fiind fortuit să se pregătească, nu la capacitate maximă, din cauza unor dese probleme musculare. Probleme care ne-au făcut să lăsăm procedeul de bază, brasul, deoparte și să ne reorientăm într-un interval de timp foarte scurt către probele de mixt! Chiar și așa, Darius Coman, a fost aproape de cucerirea unei medalii, sosind pe locul 5 european în proba de 200m mixt și pe locul 4 cu echipa de ștafetă a României la 4x100m mixt combinat. Celălalt sportiv al Coronei Brașov, tot din Câmpina, deși a sosit în Lituania, ca urmare a unei amigdalite, a fost retras din concurs de către medicul Campionatului European. Lupta cu Europa înotului e grea în condițiile unei stări de sănătate optime, darămite să te bați cu marile valori europene într-un picior sau, mai grav, chinuit, în cazul lui Ștefan, de o urâtă pneumonie și, pe parcursul concursului, de o ghinionistă amigdalită. Am încercat, chiar și în aceste condiții, să fim cea mai bună versiune a noastră, să ne batem de la egal la egal cu adversarii! Urmează binemeritata vacanță, după ce se va fi încheiat și Concursul Țărilor Central Europene, care va avea loc la Belgrad, săptămână viitoare, competiție la care Iarina Cojocaru și Luca Marinescu vor înota pentru România. În perioada următoare vom stabili noul lot de sportivi dedicați, încrezători în forțele lor și a întregii echipe tehnice , pe care ne vom baza în viitorul an competițional, an în care vom avea la orizont Campionatul Mondial de juniori, Festivalul Olimpic al Tineretului European, Campionatul European de juniori și Concursul Țărilor Central Europene! Felicitări, Darius și Ștefan! Bafta, Iarina! Succes, Luca!”, ne-a declarat Gabriel Cojocaru, antrenorul acestor sportivi de la Barracuda Câmpina, legitimați la Corona Brașov și care se pregătesc la Cornu.


07 Jul 2024 21:22 1275 vizualizari


Comentarii


352 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
502 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
526 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
785 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV