Clubul OK SILVA Câmpina s-a evidențiat la concursurile naționale de orientare sportivă desfășurate week-end-ul trecut

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii trecute, la Baia Mare au avut loc mai multe concursuri de orientare sportivă la care au fost prezenți și cinci sportivi de la Clubul OK SILVA Câmpina. Concursurile s-au desfășurat pe durata a trei zile, iar sportivii câmpineni au urcat pe podium la fiecare dintre acestea.

Rezultatele obținute au fost, desigur, motiv de bucurie, singura dezamăgire a sportivilor câmpineni a reprezentat-o clasarea doar pe locul al doilea la Campionatul Național pe Echipe, echipajul câmpinean format din Alexia Tudorache și Iulia Stupu fiind devansat de echipajul clubului gazdă, CS Știința Electrosistem Baia Mare. Cu toate acestea, performanțele sportivilor de la OK SILVA Câmpina sunt demne de laudă și se cuvin menționate:
- Alexia Tudorache și Iulia Stupu - locul 2 pe echipe la Campionatul Național, categoria feminin sub 16 ani;
- Ilie Crețu și Mircea Țicleanu - locul 1 pe echipe la Campionatul Național, categoria masculin sub 65 ani;
- Iulia Stupu - locul 1 la Cupa Electrosistem Baia Mare, categoria feminin sub 16 ani;
- Alexia Tudorache - locul 2 la Campionatul Național de Sprint Urban;
- Iulia Stupu - locul 3 la Campionatul Național de Sprint Urban.
Felicitări tuturor sportivilor și conducătorilor clubului câmpinean OK SILVA implicat în această frumoasă disciplină sportivă! De altfel, acest club organizează la Câmpina Trofeul ”Silva”, competiție devenită o frumoasă tradiție, care reunește anual aproximativ 100 de participanți și care în 2021 este programată în perioada 13-15 august. Dar asupra detaliilor privind această competiție care se va desfășura la Câmpina vom reveni.

3147 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4251 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6220 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

257 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2605 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.