Clubul OK SILVA Câmpina s-a evidențiat la concursurile naționale de orientare sportivă desfășurate week-end-ul trecut

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii trecute, la Baia Mare au avut loc mai multe concursuri de orientare sportivă la care au fost prezenți și cinci sportivi de la Clubul OK SILVA Câmpina. Concursurile s-au desfășurat pe durata a trei zile, iar sportivii câmpineni au urcat pe podium la fiecare dintre acestea.

Rezultatele obținute au fost, desigur, motiv de bucurie, singura dezamăgire a sportivilor câmpineni a reprezentat-o clasarea doar pe locul al doilea la Campionatul Național pe Echipe, echipajul câmpinean format din Alexia Tudorache și Iulia Stupu fiind devansat de echipajul clubului gazdă, CS Știința Electrosistem Baia Mare. Cu toate acestea, performanțele sportivilor de la OK SILVA Câmpina sunt demne de laudă și se cuvin menționate:
- Alexia Tudorache și Iulia Stupu - locul 2 pe echipe la Campionatul Național, categoria feminin sub 16 ani;
- Ilie Crețu și Mircea Țicleanu - locul 1 pe echipe la Campionatul Național, categoria masculin sub 65 ani;
- Iulia Stupu - locul 1 la Cupa Electrosistem Baia Mare, categoria feminin sub 16 ani;
- Alexia Tudorache - locul 2 la Campionatul Național de Sprint Urban;
- Iulia Stupu - locul 3 la Campionatul Național de Sprint Urban.
Felicitări tuturor sportivilor și conducătorilor clubului câmpinean OK SILVA implicat în această frumoasă disciplină sportivă! De altfel, acest club organizează la Câmpina Trofeul ”Silva”, competiție devenită o frumoasă tradiție, care reunește anual aproximativ 100 de participanți și care în 2021 este programată în perioada 13-15 august. Dar asupra detaliilor privind această competiție care se va desfășura la Câmpina vom reveni.

3511 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

850 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1631 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1176 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1740 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.