Clubul OK SILVA Câmpina s-a evidențiat la concursurile naționale de orientare sportivă desfășurate week-end-ul trecut

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii trecute, la Baia Mare au avut loc mai multe concursuri de orientare sportivă la care au fost prezenți și cinci sportivi de la Clubul OK SILVA Câmpina. Concursurile s-au desfășurat pe durata a trei zile, iar sportivii câmpineni au urcat pe podium la fiecare dintre acestea.

Rezultatele obținute au fost, desigur, motiv de bucurie, singura dezamăgire a sportivilor câmpineni a reprezentat-o clasarea doar pe locul al doilea la Campionatul Național pe Echipe, echipajul câmpinean format din Alexia Tudorache și Iulia Stupu fiind devansat de echipajul clubului gazdă, CS Știința Electrosistem Baia Mare. Cu toate acestea, performanțele sportivilor de la OK SILVA Câmpina sunt demne de laudă și se cuvin menționate:
- Alexia Tudorache și Iulia Stupu - locul 2 pe echipe la Campionatul Național, categoria feminin sub 16 ani;
- Ilie Crețu și Mircea Țicleanu - locul 1 pe echipe la Campionatul Național, categoria masculin sub 65 ani;
- Iulia Stupu - locul 1 la Cupa Electrosistem Baia Mare, categoria feminin sub 16 ani;
- Alexia Tudorache - locul 2 la Campionatul Național de Sprint Urban;
- Iulia Stupu - locul 3 la Campionatul Național de Sprint Urban.
Felicitări tuturor sportivilor și conducătorilor clubului câmpinean OK SILVA implicat în această frumoasă disciplină sportivă! De altfel, acest club organizează la Câmpina Trofeul ”Silva”, competiție devenită o frumoasă tradiție, care reunește anual aproximativ 100 de participanți și care în 2021 este programată în perioada 13-15 august. Dar asupra detaliilor privind această competiție care se va desfășura la Câmpina vom reveni.

2929 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3177 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.

5360 vizualizari
16 iun. 2021 08:02

Alexandra Dobrin, eleva antrenorului Gabriel Cojocaru, este noua campioană națională la natație la 200m mixt și 400m mixt și s-a calificat la Mondiale

Cum poate sportul să aducă atâta bucurie și amărăciune în același timp?! Vestea excelentă pentru sportul câmpinean, după Campionatul Național de Natație, desfășurat în week-end la București, la Bazinul ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, este că sportiva Alexandra Dobrin, care se pregătește la Câmpina, sub coordonarea antrenorului Gabriel Cojocaru de la Clubul Barracuda, a devenit campioană națională a României la seniori, în probele de 200m mixt și 400m mixt. Mai mult, Alexandra Dobrin a realizat baremul pentru a participa la Campionatul Mondial de Natație, care va avea loc în Japonia, anul viitor.

Alte stiri recente

1600 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1254 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.