Clubul OK SILVA Câmpina s-a evidențiat la concursurile naționale de orientare sportivă desfășurate week-end-ul trecut

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii trecute, la Baia Mare au avut loc mai multe concursuri de orientare sportivă la care au fost prezenți și cinci sportivi de la Clubul OK SILVA Câmpina. Concursurile s-au desfășurat pe durata a trei zile, iar sportivii câmpineni au urcat pe podium la fiecare dintre acestea.

Rezultatele obținute au fost, desigur, motiv de bucurie, singura dezamăgire a sportivilor câmpineni a reprezentat-o clasarea doar pe locul al doilea la Campionatul Național pe Echipe, echipajul câmpinean format din Alexia Tudorache și Iulia Stupu fiind devansat de echipajul clubului gazdă, CS Știința Electrosistem Baia Mare. Cu toate acestea, performanțele sportivilor de la OK SILVA Câmpina sunt demne de laudă și se cuvin menționate:
- Alexia Tudorache și Iulia Stupu - locul 2 pe echipe la Campionatul Național, categoria feminin sub 16 ani;
- Ilie Crețu și Mircea Țicleanu - locul 1 pe echipe la Campionatul Național, categoria masculin sub 65 ani;
- Iulia Stupu - locul 1 la Cupa Electrosistem Baia Mare, categoria feminin sub 16 ani;
- Alexia Tudorache - locul 2 la Campionatul Național de Sprint Urban;
- Iulia Stupu - locul 3 la Campionatul Național de Sprint Urban.
Felicitări tuturor sportivilor și conducătorilor clubului câmpinean OK SILVA implicat în această frumoasă disciplină sportivă! De altfel, acest club organizează la Câmpina Trofeul ”Silva”, competiție devenită o frumoasă tradiție, care reunește anual aproximativ 100 de participanți și care în 2021 este programată în perioada 13-15 august. Dar asupra detaliilor privind această competiție care se va desfășura la Câmpina vom reveni.

3263 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2164 vizualizari
22 nov. 2021 20:31

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani, etapă care a avut loc la Ploiești, în perioada 20-21 noiembrie,

3062 vizualizari
21 nov. 2021 15:12

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CSO Mizil 3-2. Poienarii au trecut pe primul loc

Ultimul meci pe teren propriu din anul 2021 pentru Triumf Poiana Câmpina a însemnat o victorie cu o mare semnificație, pentru că prin jocul rezultatelor, poienarii au trecut pe primul loc al clasamentului din Superliga B Prahova. Înainte de debutul efectiv al partidei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului mare fotbalist poienar Ion Pavel ”Nando”, care a încetat din viață săptămâna trecută.

Alte stiri recente

1100 vizualizari
26 nov. 2021 20:46

26.000 lei, valoarea amenzilor aplicate în ultima săptămână de Poliția Locală Câmpina pentru parcarea fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități

Poliția Locală Câmpina a intensificat în ultimele zile verificările în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, sancționând parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

3198 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.