Poliția caută o tânără de 19 ani, din Câmpina, dispărută de la domiciliu

Social (Categoria articolului)

Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată marți, 30 aprilie 2019, că o tânără din localitate a plecat de la domiciliu, în ziua precedentă, fără a se mai întoarce. Fata are 19 ani și se numește Ana Gabriela Chirițescu.

Tânăra are 1,60 m înălțime, constituție atletică, păr drept, vopsit blond, ochi căprui. Nu se cunosc informații despre cum era îmbrăcată în momentul plecării de la domiciliu. Poliția face apel la persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tinerei să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată secție de poliție.

11675 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Carina 01.05.2019 19:46 Toti aia la care fata asta are datorii, cred ca au intrat in fibrilatii azi cand au vazut ca a "disparut"!
  • Anonim 02.05.2019 07:47 O găsiți pe Instagram gabriekaswarschild. E la mare, plecata probabil sa facă bani.
  • Anca 02.05.2019 14:48 m-am uitat si eu de curiozitate pe conturile ei de instagram, de facebook si am si eu o intrebare: din ce traieste fata asta? ca la munca, asa ca mine, sigur nu se duce!!!
  • florin 02.05.2019 17:49 Nu e fi-sa lu Chiritescu ala de e veterinar si se visa primar pe la Ploiesti?

Social

941 vizualizari
19 sept. 2020 10:08

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 19 septembrie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2440 vizualizari
18 sept. 2020 16:50

SOCERAM SA Câmpina va reconstrui și mobila casa distrusă de un incendiu, casă aparținând unei familii din Bănești

Societatea SOCERAM SA, parte a Grupului de firme NEPTUN CÂMPINA, va reconstrui casa familiei din Bănești rămasă pe drumuri din cauza unui incendiu. SOCERAM SA, producător de materiale pentru construcții, va pune la dispoziția familiei materialele pentru refacerea imobilului și se va ocupa de construcția, dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare în noua casă.

Alte stiri recente

6 vizualizari
19 sept. 2020 18:44

Gabriela Firea, sprijin pentru candidatul PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu

Unul dintre liderii naționali ai PSD, Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei și candidat al acestei formațiuni politice pentru un nou mandat la Primăria București, a transmis un mesaj de susținere a candidatului PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu.

2 vizualizari
19 sept. 2020 18:30

Performanță excepțională. Andreea Lungu, vicecampioană balcanică de seniori la aruncarea discului

Andreea Lungu, sportiva din Poiana Câmpina, legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenată de Mihaela Marin, a încheiat sezonul cu o performanță de excepție - titlul de vicecampioană balcanică de seniori în proba de aruncarea discului, cu o aruncare de 50,15m, noul record personal, fiind pentru prima dată în cariera ei când tânăra sportivă reușește să arunce discul la peste 50 metri.