Prima întâlnire de business dedicată exclusiv membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel organizează prima întâlnire de business dedicată exclusiv membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă". Evenimentul va avea loc la Restaurantul ETU PIZZA & GRILL (Restaurant OZN) în data de 5 mai 2022 și se va desfășura în două părți: o conferință cu tematici de interes pentru antreprenori și o secțiune de networking.

Vă reamintim că proiectul "Cumpără de lângă casă" a fost conceput și implementat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, cu sprijinul specialiștilor din grupul de firme Soceram – Neptun și dorește să promoveze conceptul de „cumpărături locale”, precum și beneficiile sale în rândul locuitorilor din Câmpina, să atragă atenția asupra faptului că alegerea de a achiziționa un produs sau un serviciu local reprezintă o modalitate de a contribui la dezvoltarea orașului și la creșterea bunăstării tuturor locuitorilor acestuia. Proiectul în sine acordă o atenție deosebită și antreprenorilor și firmelor din Câmpina, pentru care a fost creată o platformă specială în care își pot prezenta afacerea și promova produsele și serviciile direct către publicul cel mai apropiat. Nu în ultimul rând, în registrul coeziunii socio-profesionale, inițiatorii proiectului își doresc dezvoltarea comunității antreprenorilor locali pentru o mai bună comunicare și cooperare și în scopul găsirii celor mai bune soluții de dezvoltare a afacerilor locale.

1642 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 05.05.2022 10:44 Initiativa buna, dar foarte rau ca este exclusiv pentru membrii. Poate ca daca era un eveniment deschis, fara a implica mancare si bautura ci doar discutii, ar fi fost mult mai benefic pentru comunitate si ar fi interesat mult mai multi oameni care in acest moment nu sunt implicati in acest proiect.

Eveniment

2085 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară. 

2208 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

1 comentarii

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.