3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminițele pentru Sărbători

Eveniment (Categoria articolului)

După concertul de colinde susținut de "Micii melomani" de la Clubul Copiilor, primarul Horia Tiseanu a pornit numărătoarea inversă și, spre marea bucurie a copiilor mai mici sau mai mari, centrul Câmpinei s-a luminat. Mii de beculețe multicolore, care vor rămâne aprinse până la jumătatea lunii ianuarie 2016.

Până și în fântâna din Parcul Milia a fost montată o instalație ornamentală strălucitoare, dar în rândul copiilor tot Moșul cel uriaș și plin de luminițe a avut cel mai mare succes. După aprinderea oficială a instalațiilor pentru Sărbătorile de Iarnă, copiii prezenți în Parcul Milia au primit grâușor și câte un Moș Crăciun din ciocolată din partea administrației publice locale.

9762 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel 30.11.2015 23:12 Pacat ca s-a facut receptia in graba si sunt tronsoane pe care luminile nu functioneaza corespunzator. Va rog sa verificati!

Eveniment

1242 vizualizari
17 mar. 2024 11:53

Gala folk ”Om bun”, în perioada 27-29 martie 2024, la Breaza

Primăria și Consiliul Local Breaza, Centrul Cultural ”Ion Manolescu” Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Tatiana Stepa”, organizează în ultima săptămână a lunii martie, la Breaza, Gala folk ”Om bun”, în memoria lui Victor Socaciu, eveniment ajuns la a patra ediție.

9013 vizualizari
15 mar. 2024 22:16

Încă o promoție a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a depus jurământul

Sub un cer mohorât, bacovian, pentru aproape 1.240 elevi ai promoției februarie - decembrie 2024 ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, ziua de vineri, 15 martie 2024, va fi una dintre cele mai frumoase amintiri din viața lor - ziua depunerii jurământului militar de credință față de țară.

Alte stiri recente

264 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

553 vizualizari
18 mar. 2024 21:11

Liviu Briciu, despre greutatea realizării unor proiecte: ”Informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă”

1 comentarii

Prezent la o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a vorbit despre faptul că ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”, Liviu Briciu, consilier local și președintele Partidului Oamenilor Liberi, a făcut o serie de referiri și la neîmplinirile acestui mandat. ”Merg lucrurile foarte, foarte greu”, a spus Liviu Briciu.