Președintele și vicepreședintele COSR, Mihai Covaliu, respectiv Elisabeta Lipă, în vizită la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) - Mihai Covaliu și vicepreședintele aceluiași for - Elisabeta Lipă, campioni olimpici și mondiali la scrimă, respectiv canotaj, s-au aflat vineri la Câmpina. Au mers la Primărie, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu, apoi au vizitat împreună baza sportivă de la Căminul Petrol și fostul sat de vacanță de pe Drumul Taberei.

“Fosta tabără Voila este locul unde vrem să construim o sală polivalentă și un centru de pregătire și cantonamente pentru sportivii loturilor olimpice. Câmpina are tot sprijinul Comitetului Olimpic în demersurile administrației locale de a găsi finanțare pentru un astfel de proiect extraordinar, intenția noastră fiind aceea de a accesa fonduri europene”, a scris primarul Alin Moldoveanu pe pagina personală de Facebook.
Terenul de 23.000 mp, unde s-a aflat satul de vacanță, aparține administrației locale câmpinene, este inventariat în domeniul public al municipiului și are deja cadastrul realizat. Însă, pe acest teren se află o serie de clădiri, mai bine zic ruinele lor, care aparțin Ministerului Tineretului și Sportului. Aceste clădiri trebuie casate și demolate pentru a elibera terenul respectiv. Primăria Câmpina a reluat demersurile către MTS în vederea rezolvării problemelor legate de ruinele fostei tabere școlare, demersuri susținute acum și de conducerea COSR.

3182 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

63 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

1918 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2468 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5353 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.