CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La bazinul de înot din Câmpina au fost majorate unele tarife și s-a introdus taxa de rezervare a culoarului

- Actualitate -

La bazinul de înot din Câmpina au fost majorate unele tarife și s-a introdus taxa de rezervare a culoarului

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la ultima ședință ordinară, modificarea și completarea anexei de la Regulamentul de Organizare și Funcționare a Bazinului de înot didactic. Este vorba despre anexa care cuprinde tarifele de la bazin. 

Proiectul de hotărâre a fost inițiat de viceprimarul Adrian Pițigoi și consilierii locali Florin Frățilă, Adrian Dochia, Ion Dragomir și Daniel Ioniță, toți fiind membri în Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, club în administrarea căruia se află bazinul de înot.
Concret, iată modificările aprobate de Consiliul Local:
- valoarea abonamentului de 10 ore pentru copii se majorează de la 50 lei la 60 lei
- abonamentele de 10 ore pentru adulți (90 lei/persoană), abonamentele de 20 ore pentru adulți (160 lei/persoană) și 20 ore pentru copii (100 lei/persoană) nu se majorează, dar se introduce perioadă de valabilitate de trei luni; 
- taxa de competiție se majorează de la 200 lei/oră la 250 lei/oră
- taxa de instructor se majorează de la 200 lei/lună la 300 lei/lună (taxă plătită de instructorii care își desfășoară activitatea la bazin)
- se introduce taxa de rezervare a culoarului - 20 lei/culoar/oră (taxă care trebuie plătită anticipat, pentru cel puțin două săptămâni, în baza contractelor de utilizare și a cererilor de rezervare din partea cluburilor și asociațiilor beneficiare).

Biletul de intrare rămâne 10 lei/oră. Abonamentul lunar pentru sportivii legitimați la Federația Română de Natație rămâne 150 lei, cu două intrări pe zi la bazin, iar abonamentul anual pentru acești sportivi rămâne la valoarea de 1.100 lei, cu două intrări pe zi la bazin.
Ca noutate, în Regulamentul de Organizare și Funcționare a Bazinului de înot didactic apare acum termenul "contract de utilizare" în loc de "contract de închiriere" cum era menționat în vechiul regulament, iar această modificare a fost făcută ca urmare a prevederilor Codului Administrativ, însușite prin hotărâre de Consiliul Local Câmpina, prevederi conform cărora banii proveniți din închirieri se încasează integral la bugetul local în cazul tuturor serviciilor și instituțiilor publice care primesc subvenții de la bugetul local. Schimbarea contractelor de închiriere în contracte de utilizare este o găselniță a Comitetului Director și conducerii CS Câmpina pentru ca banii încasați să rămână la bugetul clubului și să nu fie virați la bugetul local. Nu știm dacă este o idee tocmai corectă (și morală) având în vedere faptul că de la bugetul local se plătesc toate cheltuielile legate de bazinul de înot - utilități (apă, energie electrică, gaze, salubritate, substanțe chimice pentru tratarea și dezinfectarea apei) și cheltuielile de personal.
Vom reveni cu un articol legat de bazinul de înot și efectele taxei de rezervare a culoarelor asupra copiilor care se pregătesc aici. Pentru că, lucru care nu se tranșează niciodată în Consiliul Local, gratuitate nu există pentru copii, cu excepția cursurilor de inițiere din timpul verii (10 ședințe) și a orelor de educație fizică (din programa școlară) care se realizează aici cu profesorul de specialitate (Colegiul "Grigorescu" și clasa cu profil de înot de la Școala "Câmpineanu").


21 Oct 2019 20:55 4160 vizualizari



Comentarii






  • 27.02.2020 13:21 Laurențiu Bună ziua. Nu mi se pare normal sa existe aceasta taxa de culoar. În loc sa încurajăm sportul campinean noi îl distrugem. Ce face Primăria Câmpina pentru campionii la înot din acest oraș? NIMIK. Rușine sa va fie politicieni corupți și incompetenți.
  • 22.10.2019 20:51 Alex Daca nu ati mai incerca sa imi bagati cuvinte in gura ar fi mult mai ok si ati intelege ceva. Daca nu va convine puteti sa va transferati la alt club. Realizati ,nu? P.S: municipalitatii = totalitatea organelor de conducere și de administrare a unui municipiu
  • 22.10.2019 20:19 Admin Perfect, Alex. Mulțumesc mult pentru informație. Deci nepoata mea, care merge în fiecare marți, de la 17.00 la 18.00, la cursurile de înot cu dl. Stoican și plătește 10 lei intrarea (cu chitanță) și 15 lei instructorul (fără chitanță), ea de fapt face parte din secția de natație a CS Câmpina. Dar nici noi și nici părinții ei nu știam asta. Prin urmare, în concluzie, copilul e în secția de natație a CSC și plătește la CSC (clubul municipalității câmpinene) atât intrarea, cât și instructorul. Confirmarea ta e perfectă pentru mine. P.S. Tu chiar crezi că noi suntem niște proști care nu știm ce se întâmplă la bazin?
  • 22.10.2019 17:51 Viitor Clanul Pițigoi, Tiseanu, Frățilă, Stoican sa trăiască! La mai mare! Se vede pe ei cât sunt de sportivi!!! Știți care este pb? Ei chiar cred ca fac treaba buna... Rușine rusine rusine
  • 22.10.2019 12:59 Vasilica Rezolvarea a fost simpla dar cu efecte negative pt. practicantii acestui sport - toate costurile impuse au fost deja transferate catre parinti / publicul larg, s-a ajuns la nivelul in care pt. a practica inotul la un nivel de 2 antrenamente pe saptamana sa platesti aproape 200 lei / luna ....
  • 22.10.2019 11:57 Alex Instructor - Stoican Aurelian Adrian Sunt 32 de copii Program : Marti 17:00-20:00 Joi 17:00-20:00 Duminica 10:00-13:00 Culoarele 1,2 si uneori 3 Ma bucur ca recunosteti ca sunteti niste ignoranti !!!!! Si va rog , mai intrebati , poate va lamuresc .
  • 21.10.2019 22:02 Admin Da, Alex, noi nu știm nimic. Când este vorba de CS Câmpina, noi nu știm nimic... Nici despre buget, nici despre gratuitate, nici despre altceva. Suntem niște ignoranți care scriem să ne aflăm în treabă. Dar cum tu le știi pe toate, spune-ne, te rog, câți copii sunt în secția de natație de la CSC, cine le este instructor și când se pregătesc acești copii la bazinul de înot (program zilnic, ore, culoare)?
  • 21.10.2019 21:38 Nautilus Decizia asta luata de niste politruci, din niste birouri, fără a avea nici o legatura cu sportul, este echivalenta cu falimentul natatiei campinene. Ati vazut ca apar niste rezultate ale unor cluburi private si sariti sa le dati in cap!!! Sa va fie rusine! Faceti o socoteala simpla cat va trebui sa dea un club privat pentru a-si pregati copiii si veti vedea ca este mai ieftin te duci la Targoviste, la Brasov sau sa te lasi, sa ramana CS-ul lui Stoican singurul club de natatie din oras, ca sa ajunga pe urma fotbalului. Toti politrucii clameaza ca sustin sportul, in ce fel sustineti natatia tovarasilor din toate partidele?! Sa va fie rusine!
  • 21.10.2019 21:35 Alex Buna seara ! Nu stiu cum sa va spun , dar ar trebui sa va informati mai bine sau sa nu omiteti detalii importante. Primul detaliu este legat de bugetul clubului si cum functioneaza el , va rog informativa ! Al doilea este legat de gratuitatea orelor din cadrul CSC , sectia natatie . A si am o intrebare , o sa reveniti cu un alt articol despre gravitatea si situatiei de la bazin si din cadrul CSC , cum ati venit cu articolul ala devastator legat de discutiile din sedinta de pe 26 septembrie despre CSC ?
467 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2550 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV