Trei persoane angajate pe loc și 278 selectate pentru interviu, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Vineri, 12 aprilie, la Câmpina a avut loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat de AJOFM Prahova, prin agenția locală din Câmpina. Se poate spune că Bursa de astăzi a fost un succes nu doar datorită participării, peste media ultimilor ani, cât mai ales datorită primelor rezultate: trei persoane au fost angajate pe loc - doi muncitori necalificați în construcții și un controlor de trafic, iar alte 278 persoane au fost selectate în vederea susținerii unor interviuri sau probe de lucru.

La solicitarea ALOFM Câmpina, 38 de agenți economici, din diverse domenii de activitate, au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, aceștia punând la dispoziția celor interesați 415 locuri de muncă. Șomerilor li s-a atras atenția, de către reprezentanții ALOFM, că au obligația să se prezinte la Bursă, potrivit legii, în caz contrar nu le vor mai fi puse vizele pe carnetul de șomaj și își vor pierde indemnizația. Chiar și în aceste condiții, din cei aproape 2.000 de șomeri în plată din Câmpina și localitățile arondate ALOFM (de la Azuga până la Băicoi), la Bursa de astăzi au participat 600 de persoane. După cum spuneam, dintre acestea, 278 au fost selectate în vederea susținerii unor interviuri sau probe în vederea angajării, iar trei persoane au fost angajate pe loc.
"La Bursă sunt locuri de muncă în diverse domenii de activitate și pentru toate categoriile de studii. Toți șomerii indemnizați au obligația să se prezinte la această Bursă, pentru că, până la urmă, noi organizăm aceste acțiuni pentru a le oferi posibilitatea să se întâlnească direct cu angajatorii", ne-a declarat Liliana Vasile, șefa Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă din Câmpina. (video)

4443 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

612 vizualizari
04 apr. 2020 19:11

Foarte puține persoane vârstnice au apelat la ajutorul Primăriei Câmpina pentru cumpărăturile de strictă necesitate

Una dintre obligațiile impuse administrațiilor locale prin Ordonanță Militară a fost și cea de a se realiza o evidență a persoanelor de peste 65 de ani din fiecare localitate și de a identifica acele persoane, din această categorie de vârstă, care nu au pe nimeni care să le ajute. S-a stabilit o întreagă procedură, astfel încât persoanele respective să poată fi sprijinite de administrațiile locale în această perioadă dificilă.

2795 vizualizari
04 apr. 2020 16:50

Încă o asistentă medicală de la SanConfind, a patra, confirmată cu COVID-19

Încă o asistentă medicală de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina este infectată cu COVID-19. Rezultatele testelor au venit astăzi, asistenta în cauză fiind unul dintre contacții direcți ai medicului neonatolog depistat pozitiv pe 31 martie 2020. Informația ne-a fost confirmată de asistenta șefă de la SanConfind, Gabriela Grozea. Este a patra asistentă medicală de la spitalul privat din Poiana Câmpina la care se confirmă infectarea cu noul coronavirus. 

 

Alte stiri recente

1133 vizualizari
04 apr. 2020 16:22

Prahova, sâmbătă, 4 aprilie: 3.806 persoane aflate în autoizolare (dintre care 153 la Câmpina) și 380 în carantină instituționalizată

La 4 aprilie 2020, la nivelul județului Prahova sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 3.806 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, dintre care 153 sunt în Câmpina. În carantină instituționalizată se află, în prezent, 380 de persoane.

1828 vizualizari
04 apr. 2020 09:58

Programul de colectare a deșeurilor menajere din Câmpina și localitățile limitrofe în perioada Sărbătorilor Pascale

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL Câmpina a anunțat programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește programul din 20 aprilie 2020, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează.