Trei persoane angajate pe loc și 278 selectate pentru interviu, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Vineri, 12 aprilie, la Câmpina a avut loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat de AJOFM Prahova, prin agenția locală din Câmpina. Se poate spune că Bursa de astăzi a fost un succes nu doar datorită participării, peste media ultimilor ani, cât mai ales datorită primelor rezultate: trei persoane au fost angajate pe loc - doi muncitori necalificați în construcții și un controlor de trafic, iar alte 278 persoane au fost selectate în vederea susținerii unor interviuri sau probe de lucru.

La solicitarea ALOFM Câmpina, 38 de agenți economici, din diverse domenii de activitate, au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, aceștia punând la dispoziția celor interesați 415 locuri de muncă. Șomerilor li s-a atras atenția, de către reprezentanții ALOFM, că au obligația să se prezinte la Bursă, potrivit legii, în caz contrar nu le vor mai fi puse vizele pe carnetul de șomaj și își vor pierde indemnizația. Chiar și în aceste condiții, din cei aproape 2.000 de șomeri în plată din Câmpina și localitățile arondate ALOFM (de la Azuga până la Băicoi), la Bursa de astăzi au participat 600 de persoane. După cum spuneam, dintre acestea, 278 au fost selectate în vederea susținerii unor interviuri sau probe în vederea angajării, iar trei persoane au fost angajate pe loc.
"La Bursă sunt locuri de muncă în diverse domenii de activitate și pentru toate categoriile de studii. Toți șomerii indemnizați au obligația să se prezinte la această Bursă, pentru că, până la urmă, noi organizăm aceste acțiuni pentru a le oferi posibilitatea să se întâlnească direct cu angajatorii", ne-a declarat Liliana Vasile, șefa Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă din Câmpina. (video)

4405 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

8416 vizualizari
18 ian. 2020 18:08

Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

1 comentarii

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

8113 vizualizari
18 ian. 2020 07:42

Accident grav pe DN1, la Sinaia. Trei persoane au fost rănite

2 comentarii

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN1, la km 121+700m, pe raza orașului Sinaia. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1599 vizualizari
19 ian. 2020 18:24

Atletismul câmpinean a început anul 2020 cu dreptul - două medalii de aur la Cupa Romanian Masters Athletics

Prima competiție de atletism a anului 2020 a avut loc vineri și sâmbătă, în sala ”Ioan Sotter” din București, acolo unde au fost programate întreceri în prima etapă a Campionatului Național de Atletism la seniori și tineret, dar și Cupa Romanian Masters Athletics pentru juniori. La această din urmă competiție au fost prezenți și doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, ambii sportivii urcând la finalul întrecerii pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

12004 vizualizari
19 ian. 2020 16:05

Câmpina are campioană olimpică la tineret! Georgeta Popescu a câștigat proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne

În perioada 6-22 ianuarie, la Lausanne, în Elveția, are loc ediția din acest an a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și componentă a lotului olimpic și lotului național al României, și-a câștigat dreptul de a participa la această competiție de elită, după ce în cursul anului 2019 s-a impus în mai multe întreceri care au contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret.