Polițiștii au reținut un bărbat de 36 de ani din Florești, care a sustras 360 litri combustibil

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au pus sâmbătă, 16 iulie, în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Florești, la locuința unei persoane bănuite de furt calificat.

După cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, în noaptea de 14 spre 15 iulie, persoana bănuită ar fi sustras 360 de litri de combustibil din rezervorul unui autocamion, ce se afla parcat în incinta unei societăți comerciale din orașul Băicoi. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă. În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

(Sursa foto și video - IJP Prahova)

4269 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ciricliul 18.07.2022 23:03 Dragi criminali amatori, Vremurile au devenit mult mai grele decat in trecut. Peste tot sunt camere care va inregistreaza, vecinii sunt niste ticalosi si va vinde imediat, prietenii sunt numai buni daca ai bani si le dai de baut...s a m d. Daca aveti dorinta sa calcati legea, nu tineti acasa nici-o evidenta care va poate inculpa. Deasemeni, nu va da-ti mare si vorbiti de ceea ce a-ti facut. Nu uitati sa nu furati de pe langa casa, adica din localitatea voastra, sau sa vindeti ceea ce a-ti furat pe acolo. Viata de criminal nu e usoara, trebuie sa te feresti de toti si mereu trebuie sa ai o cale de 'iesire' si un alibi. Aveti grija, ca chiar clientul la care a-ti vandut ceva, tot ala poate sa va 'introduca' la cadrele pentru re-educare. Aveti grija, legea va pandeste P.S. Daca tot vreti sa va faceti o cariera in domeniul asta, intrati in politica, locala sau nationala, ca acolo crimele se platesc mai bine si ai sanse mai bune de scapat.

Actualitate

2573 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

379 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

145 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

577 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: