Un câmpinean în vârstă de 33 de ani a fost reținut de polițiști pentru înșelăciune. Valoarea prejudiciului - 70.000 lei

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de luni, 12 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Câmpina, la locuințele unui bărbat de 33 de ani, bănuit de înșelăciune în formă continuată. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

Conform unui comunicat de presă la IJP Prahova, ”din cercetări a reieșit că, în perioada iulie 2020 - martie 2021, un bărbat, în calitate de administrator al unei societăți, ar fi înșelat mai multe persoane din Câmpina, prin încheierea de contracte prestări servicii în vederea executării unor lucrări de construcții, primind de la acestea diverse sume de bani. Ulterior, persoana nu și-ar fi respectat obligațiile contractuale, neîncepând lucrările și refuzând să returneze banii primiți. Prejudiciul total este de aproximativ 70.000 de lei. După administrarea probatoriului, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina”.

(Sursa foto - IJP Prahova)

3784 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

952 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1103 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Alte stiri recente

1741 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1488 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.