CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul local Aron Sabo: ”Ce se întâmplă cu bordeiele celor care se vor muta în noile blocuri?”

- Actualitate -

Consilierul local Aron Sabo: ”Ce se întâmplă cu bordeiele celor care se vor muta în noile blocuri?”

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 31 ianuarie, consilierul PMP Aron Sabo a ridicat o problemă, care a creat ceva discuții.

”Ce se întâmplă cu locuințele actuale ale persoanelor care se vor muta în noile blocuri?”, a întrebat consilierul Aron Sabo, referindu-se la blocurile de pe străzile Petrolistului și Năsăud, realizate cu fonduri extrabugetare prin intermediul Grupului de Acțiune Locală din care face parte și municipiul Câmpina. Reamintim că acele locuințe din noile blocuri au statut de locuințe sociale și sunt dedicate persoanelor care trăiesc în locuințe amenințate de alunecări de teren sau adăposturi improvizate.
Consiliul Local Câmpina a aprobat în urmă cu ceva timp o serie de criterii, dar nu și o listă a viitorilor beneficiari. Acest lucru i-a fost transmis lui Aron Sabo și de Valentin Crețu, care a mai punctat: ”Consiliul Local nu a votat o listă a viitorilor beneficiari, deci nu putem discuta ce se întâmplă cu locuințele acelor oameni, atâta vreme cât nu știm cine sunt cei care se vor muta în noile blocuri”.
Substrat... electoral
Până la urmă, detaliind, Aron Sabo a explicat că a cerut la Primăria Câmpina o serie de explicații pentru acele locuințe, în special de pe Strada Oborului, și i s-a transmis că nu au autorizații, nu au cadastru, nu plătesc impozite, practic, acele locuințe nu există. ”Dar există deja informații că unii vor ca în acele locuințe să aducă alte familii de romi”, a spus consilierul PMP. Aron Sabo nu a precizat cu subiect și predicat, dar se referea evident la o tactică a fostelor administrații câmpinene, care – mai ales în an electoral – aprobau eliberarea de acte de identitate pentru persoane, în general de etnie romă, care locuiau în astfel de locuințe, fără să conteze că nu aveau nici cadastru, nici autorizații, nu plătesc nici impozite... Erau doar buni votanți!
Practic, Aron Sabo nu a primit un răspuns clar, dar a solicitat și un răspuns în scris.


06 Feb 2024 21:11 2098 vizualizari


Comentarii






  • 07.02.2024 15:19 P.I O persoană de etnie rroma ai caza-o la Versailles tot cu șatra.Am lucrat cu persoane rrome și erau mai disciplinați și curați decât mulți români.Ei că și cum ai aduce chinezi și românii să ii strice.Interesul este zona fostei rampe de gunoi să ocolească Campina și pasajul .Impactul se va vedea în ani..De ce nu cumpără cinematograful și Turnul din Pisa cei de la Campina Curata...
498 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1924 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2135 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2041 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV