CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În week-end are loc ”Câmpina Impromptu Open 2023”. Participă peste 110 elevi din toată țara

- Eveniment -

În week-end are loc ”Câmpina Impromptu Open 2023”. Participă peste 110 elevi din toată țara

Vineri, 25 august, începe ediția 2023 a unuia dintre cele mai frumoase evenimente - ”Câmpina Impromptu Open”, un concurs național de dezbateri, la care vor participa peste 110 elevi de liceu din toată țara.

Competiția de dezbateri este organizată sub egida AES (Asociația de Educație Socială) și a crescut în valoare de la an la an devenind una dintre cele mai apreciate de acest gen din România. Aceste competiții de dezbateri sunt extrem de interesante și foarte atractive în rândul tinerilor, oferindu-le posibilitatea de a fi creativi, de a găsi argumente în favoarea sau împotriva unei idei sau unui proiect, acest gen de concursuri ajutându-i pe elevi inclusiv din punct de vedere al comunicării publice. Competițiile de dezbateri abordează teme din domenii precum relațiile internaționale, economie, independența energetică a unei țări, drepturile omului, neutralitatea internetului, criptomonede și multe, multe altele. AES dorește ca prin aceste concursuri să consolideze sistemul educațional prin metode non-formale, să creeze o comunitate bazată pe solidaritate și proactivitate. De asemenea, se urmărește formarea viitorilor lideri de opinie ai României, educarea tinerilor în spirit civic și democratic, precum și dezvoltarea gândirii critice, a abilităților de argumentare și oratorie, promovându-se valori precum toleranța, profesionalismul, responsabilitatea socială și civică și perseverența.
Vineri și sâmbătă, competiția va avea loc la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, urmând ca duminică dimineață dezbaterile să continue la Liceul Tehnologic Energetic, finala competiției fiind programată duminică după-amiază la Casa Tineretului.
Temele moțiunilor asupra cărora se vor duela participanții la dezbateri vor fi anunțate doar cu o oră înaintea fiecărei runde. În schimb, vineri seară, la Colegiul Național ”Nicolae Grigporescu”, participanților le este pregătit un workshop cu o temă foarte incitantă - ”Politică la minut”.


24 Aug 2023 21:09 2505 vizualizari


Comentarii


300 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3375 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
468 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
826 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV