Anunț privind organizarea unei dezbateri publice la Primăria Poiana Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind finanțarea nerambursabilă din bugetul comunei Poiana Câmpina, județul Prahova, a programelor sportive de utilitate publică - ”Promovarea sportului de performanță” și ”Sportul pentru toți” - inițiate de structuri sportive de drept privat, fără scop patrimonial, cu sediul în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, deținătoare a certificatului de identitate sportivă.

Perioada de desfășurare a dezbaterii publice: 3 ianuarie 2023 - 16 februarie 2023.
Proiectul de hotărâre, însoțit de referatul de aprobare al primarului comunei Poiana Câmpina, raportul de specialitate al compartimentului de resort, precum și Anexa unică - parte integrantă din proiectul de hotărâre, pot fi consultate începând din 3 ianuarie 2023 la sediul Primăriei comunei Poiana Câmpina, precum și pe site-ul oficial al Primăriei comunei Poiana Câmpina - www.primariapoiana-campina.ro, domeniul ”Transparență decizională”.
Cei interesați pot prezenta în scris, până la data de 18 ianuarie 2023, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice:
- prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la domeniul ”Transparență decizională”;
- la sediul Primăriei comunei Poiana Câmpina - prin poștă la adresa comuna Poiana Câmpina, sat Poiana Câmpina, Str. Dimitrie Gusti, nr. 7, județul Prahova;
- la Registratura instituției, la adresa comuna Poiana Câmpina, sat Poiana Câmpina, Str. Dimitrie Gusti, nr. 7, județul Prahova;
- prin fax la numărul 0244.351.367;
- ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: primpoianacampina@yahoo.com.
Proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la sediul instituției.
Autoritatea publică este obligată să decidă organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, dacă acest lucru este cerut în scris până la data de 16 februarie 2023 de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică.

2682 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

2407 vizualizari
06 dec. 2023 19:09

Se închide circulația rutieră pe mai multe tronsoane din Strada Orizontului din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a transmis un comunicat de presă privind închiderea circulației pe mai multe tronsoane de drum din Strada Orizontului, pe unele parțial, pe altele total.

2641 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

Alte stiri recente

153 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

3841 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.