Patru clasări pe podium pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Juniori I

Sport (Categoria articolului)

La Pitești, pe stadionul purtând numele fostului mare fotbalist Nicolae Dobrin, a avut loc vineri și sâmbătă finala Campionatului Național de Atletism pentru Juniori I, la patru probe fiind prezenți și atleți de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin. Atleții câmpineni au urcat pe podium în toate cele patru probe în care au concurat, demonstrându-și încă o dată valoarea, asta în condițiile în care au fost devansați de sportivi cu vârste mai mari decât ale lor.

Iată și rezultatele înregistrate de sportivii clubului câmpinean:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 2, aruncarea discului, 45,92m
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 2, aruncarea greutății, 16,94m
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 2, aruncarea discului, 47,42m
Andreea Lungu (antenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea greutății, 11,73m, la numai 8 centimetri de locul secund.
Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru aceste frumoase performanțe!

4829 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

264 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

999 vizualizari
17 mar. 2024 21:38

CS Câmpina a câștigat turneul euroregional de handbal feminin, pentru juniori IV

Ultima zi a turneului euroregional de handbal feminin pentru juniori IV, găzduit de Câmpina, Plopeni și Ploiești, a prilejuit meciurile pentru primele patru locuri în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

546 vizualizari
18 mar. 2024 21:11

Liviu Briciu, despre greutatea realizării unor proiecte: ”Informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă”

1 comentarii

Prezent la o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a vorbit despre faptul că ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”, Liviu Briciu, consilier local și președintele Partidului Oamenilor Liberi, a făcut o serie de referiri și la neîmplinirile acestui mandat. ”Merg lucrurile foarte, foarte greu”, a spus Liviu Briciu.

2049 vizualizari
18 mar. 2024 18:22

Două zile în care traficul de pe DN1 va fi deviat prin Câmpina. Măsurile luate de autorități

CâmpinaTV.ro a fost prima publicație care v-a informat că în zilele de marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie, traficul rutier va fi închis pe DN1 pentru demolarea podului feroviar de peste râul Prahova și drumul național. În aceste două zile, traficul rutier sub 3,5 tone va fi deviat prin Câmpina.