Astăzi are loc dezbaterea electorală organizată de CâmpinaTV

Actualitate (Categoria articolului)

Am invitat cei mai importanți cinci candidați la Primăria Câmpina, conform sondajelor, la o dezbatere electorală, singura din media câmpineană în perspectiva alegerilor din 5 iunie.

Candidatul PNL, Horia Tiseanu, a refuzat invitația noastră, în vreme ce Constantin Cândea (PSD), Ioan Adrian Pițigoi (PMP), Daniel Ioniță (ALDE) și Andrei Istrate (UNPR) au confirmat prezența la dezbaterea electorală care va avea loc astăzi și pe care o vom prezenta mâine, exclusiv pe campinatv.ro. Din păcate, ieri, și Constantin Cândea ne-a anunțat că nu va mai participa la dezbatere. Acum, din punctul nostru de vedere, este problema fiecărui candidat cum își organizează campania electorală. Considerăm, totuși, că este o lipsă de respect față de alegători să refuzi invitația la o dezbatere electorală. Cei care au refuzat invitația considerând că astfel ne fac nouă un deserviciu, nu au înțeles că presa are rolul ei în viața oricărei comunități și că este una dintre modalitățile în care se pot adresa oamenilor. Acum, rămâne doar ca și oamenii să îi trateze la fel pe cei care le cer votul! Reamintim că dezbaterea electorală de astăzi o veți putea urmări în cursul zilei de mâine doar pe campinatv.ro.

1796 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • campinean 31.05.2016 20:26 observ cu mahnire ca ati devenit un ziar care a ajuns doar sa critice in stanga si in dreapta..pana acum aveam impresia ca ati ajuns acolitii lui cosma si lui toader, dar observ ca, de fapt, cine nu e de acord cu initiativele voastre, trebuie repede criticat, nu? e democratie, fiecare face ce vrea, d aia au murit oameni la revolutie..si pt ca e democratie, trebuie respectata decizia domnilor Candea si Tiseanu, de a nu veni la aceasta pseudo dezbatere..cum zicea cineva, a fost o chestie tactica, fiind primii cu sanse, restul, umplutura, cu sarmale..oricum, nu cred ca imi veti publica comentariul, pt ca il veti considera drept atac sau mai stiu eu ce...pacat de istoria ziarului campinaph
  • Admin 01.06.2016 10:30 Pentru 'campinean' - suntem in dezavantaj, pentru ca dvs. stiti cui va adresati, in timp ce noi trebuie sa raspundem cuiva care se ascunde dupa un pseudonim. In fine, e usor sa critici fara... identitate. 1. Nu suntem acolitii nimanui. Avem un contract de publicitate electorala cu PSD Prahova si tot ceea ce publicam in aceasta perioada despre PSD (articole sau reclame electorale) sunt in baza acestui contract. 2. Sa critici cu argumente este tot o dovada a democratiei in care traim. 3. Noi respectam decizia domnilor Candea si Tiseanu, dar punem la indoiala respectul lor fata de electorat. Dezbatere sau pseudo-dezbatere, cum ii spuneti, era o ocazie pentru candidati de a veni in fata electoratului si de a-si prezenta o data in plus programul electoral. Sa fiu sincera, mai mult decat absenta m-a deranjat modul in care s-a comportat dl Candea. Candidatii au avut doua zile la dispozitie pentru a ne da un raspuns, iar dl Candea ne-a anuntat ca participa la dezbatere. Ulterior a spus ca nu crede ca mai vine si apoi ca a luat decizia sa nu mai participe. Eu am crezut permanent in cuvantul dlui Candea, doar e cuvantul unui general. In rest, poate ar fi mai elegant din partea dvs. sa nu ii jigniti pe ceilalti competitori. 4. Un singur lucru as vrea sa va mai spun. Campania electorala va trece. Alegerile trec si ele, iar dupa alegeri s-ar putea sa aveti nevoie, la un moment dat, sa va adresati Primariei Campina. Va dorim mult succes si va dorim sa nu fie nevoie sa apelati la presa locala pentru ca la Primarie nu are nimeni timp de dvs. si nu intereseaza pe nimeni problema dvs. (Asta, daca sunteti un simplu 'campinean' si nu faceti parte din echipa sau partidul vreunui candidat). Cristina Neculai

Actualitate

5164 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

3016 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

437 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

695 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.