Astăzi are loc dezbaterea electorală organizată de CâmpinaTV

Actualitate (Categoria articolului)

Am invitat cei mai importanți cinci candidați la Primăria Câmpina, conform sondajelor, la o dezbatere electorală, singura din media câmpineană în perspectiva alegerilor din 5 iunie.

Candidatul PNL, Horia Tiseanu, a refuzat invitația noastră, în vreme ce Constantin Cândea (PSD), Ioan Adrian Pițigoi (PMP), Daniel Ioniță (ALDE) și Andrei Istrate (UNPR) au confirmat prezența la dezbaterea electorală care va avea loc astăzi și pe care o vom prezenta mâine, exclusiv pe campinatv.ro. Din păcate, ieri, și Constantin Cândea ne-a anunțat că nu va mai participa la dezbatere. Acum, din punctul nostru de vedere, este problema fiecărui candidat cum își organizează campania electorală. Considerăm, totuși, că este o lipsă de respect față de alegători să refuzi invitația la o dezbatere electorală. Cei care au refuzat invitația considerând că astfel ne fac nouă un deserviciu, nu au înțeles că presa are rolul ei în viața oricărei comunități și că este una dintre modalitățile în care se pot adresa oamenilor. Acum, rămâne doar ca și oamenii să îi trateze la fel pe cei care le cer votul! Reamintim că dezbaterea electorală de astăzi o veți putea urmări în cursul zilei de mâine doar pe campinatv.ro.

2467 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • campinean 31.05.2016 20:26 observ cu mahnire ca ati devenit un ziar care a ajuns doar sa critice in stanga si in dreapta..pana acum aveam impresia ca ati ajuns acolitii lui cosma si lui toader, dar observ ca, de fapt, cine nu e de acord cu initiativele voastre, trebuie repede criticat, nu? e democratie, fiecare face ce vrea, d aia au murit oameni la revolutie..si pt ca e democratie, trebuie respectata decizia domnilor Candea si Tiseanu, de a nu veni la aceasta pseudo dezbatere..cum zicea cineva, a fost o chestie tactica, fiind primii cu sanse, restul, umplutura, cu sarmale..oricum, nu cred ca imi veti publica comentariul, pt ca il veti considera drept atac sau mai stiu eu ce...pacat de istoria ziarului campinaph
  • Admin 01.06.2016 10:30 Pentru 'campinean' - suntem in dezavantaj, pentru ca dvs. stiti cui va adresati, in timp ce noi trebuie sa raspundem cuiva care se ascunde dupa un pseudonim. In fine, e usor sa critici fara... identitate. 1. Nu suntem acolitii nimanui. Avem un contract de publicitate electorala cu PSD Prahova si tot ceea ce publicam in aceasta perioada despre PSD (articole sau reclame electorale) sunt in baza acestui contract. 2. Sa critici cu argumente este tot o dovada a democratiei in care traim. 3. Noi respectam decizia domnilor Candea si Tiseanu, dar punem la indoiala respectul lor fata de electorat. Dezbatere sau pseudo-dezbatere, cum ii spuneti, era o ocazie pentru candidati de a veni in fata electoratului si de a-si prezenta o data in plus programul electoral. Sa fiu sincera, mai mult decat absenta m-a deranjat modul in care s-a comportat dl Candea. Candidatii au avut doua zile la dispozitie pentru a ne da un raspuns, iar dl Candea ne-a anuntat ca participa la dezbatere. Ulterior a spus ca nu crede ca mai vine si apoi ca a luat decizia sa nu mai participe. Eu am crezut permanent in cuvantul dlui Candea, doar e cuvantul unui general. In rest, poate ar fi mai elegant din partea dvs. sa nu ii jigniti pe ceilalti competitori. 4. Un singur lucru as vrea sa va mai spun. Campania electorala va trece. Alegerile trec si ele, iar dupa alegeri s-ar putea sa aveti nevoie, la un moment dat, sa va adresati Primariei Campina. Va dorim mult succes si va dorim sa nu fie nevoie sa apelati la presa locala pentru ca la Primarie nu are nimeni timp de dvs. si nu intereseaza pe nimeni problema dvs. (Asta, daca sunteti un simplu 'campinean' si nu faceti parte din echipa sau partidul vreunui candidat). Cristina Neculai

Actualitate

1150 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

264 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

20 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

337 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: