Biroul de conducere al PSD Câmpina a fost dizolvat

Politică (Categoria articolului)

Conducerea județeană a PSD a decis astăzi dizolvarea birourilor de conducere de la 20 de organizații locale, printre care se numără și cea de la Câmpina. În 19 cazuri, motivele au vizat rezultatele proaste de la alegerile locale. În cazul Câmpinei, situația este alta. Aici, rezultatul de la alegerile locale a fost bun, dar... se putea și mai bine, în opinia liderilor de la județ.

Surse din cadrul PSD ne-au declarat că biroul de conducere de la Câmpina a fost dizolvat din cauza unor divergențe apărute în cadrul organizației locale, divergențe care ar fi afectat rezultatele de la alegerile locale. Cu alte cuvinte, PSD a obținut scor bun la Câmpina, dar acest scor putea fi și mai bun dacă se lucra în echipă, se comunica mai bine, dacă toată lumea se înțelegea cu toată lumea. Această decizie a conducerii județene vine la scurt timp după alegerile locale din 5 iunie, alegeri la care PSD Câmpina a obținut cele mai bune rezultate din 2000 încoace: 32,89% la Consiliul Local și șapte mandate de consilieri, respectiv 32,49% la Consiliul Județean. Problema a fost, într-adevăr, la candidatul pentru funcția de primar, unde Constantin Cândea a obținut mult sub scorul partidului - 27,54%. 

Precizăm că din biroul de conducere al PSD Câmpina făceau parte: președintele Ion Dragomir și cinci vicepreședinți. Acum, vicepreședintele PSD Prahova, Mihaela Voicilă, a fost împuternicită să se ocupe de organizarea de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la Câmpina. Practic, ceea ce încearcă de mai multă vreme să facă unii lideri de la județ, înlăturarea lui Ion Dragomir de la conducerea organizației locale, s-a reușit acum. Va fi foarte interesant de urmărit cine va prelua conducerea PSD Câmpina. Vom reveni asupra acestui subiect.

9119 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 17.06.2016 00:21 E clar! Cu madam Voicila la butoane, la alegerile din toamna PSD e pe locul 4, spre 5... Apoi, spre desfiintare!!! Daca acum PSD mai are in Campina vreo 100 membri cu carnet, cu tandemul Voicila-Candea, cred ca vor ramane vre... 3. Ei doi si Petrescu! E distractie, e misto!!!
  • Eftimie Adrian 17.06.2016 06:44 Dacă vor să câștige alegerile parlamentare din toamnă, să îl pună președinte pe Cândea. Hi hi hi hi. Dacă îl prinde toamna .... Se mai duce de două ori la biserică și pupă mâna babelor și va crește procentajul cu 0,99%.
  • Un fost militian 17.06.2016 08:02 Il cunosc pe dl. Candea dinainte de 1989. Din pacate, prin aceasta lucratura se demonstreaza exact ce spune dl. Horia Francu, pe Facebook. Dl. Candea, probabil influentat de d-na Voicila, a fost blat cu Tiseanu! Niciodata Candea nu ar fi putut obtine atatea procente fara implicarea PSD. Iar dupa ce PSD Campina, condus de Dragomir, obtine 7 consilieri, il dai afara!!! Ma intreb, dl. Bogdan Toader nu s-o fi gandit cine va munci la alegerile parlamentare din toamna pentru a scoate PSD-ul un scor bun la Campina?! Pentru mine, aceasta decizie de dizolvare este dovada ca dl. Candea a avut o intelegere subterana cu Tiseanu. Sa se repete scenariul de acum 4 ani si Tiseanu sa o sustina pe d-na Voicila la parlamentarele din toamna?!!
  • Roxana 17.06.2016 08:04 Are si Dragomir greselile lui in campania de la locale, cea mai mare fiind ca l-a acceptat pe Candea sa candideze, dar după ce obtii 7 consilieri sa te dea afara ca pe o masea stricata, parca e prea mult, chiar si pentru PSD!
  • Tase 17.06.2016 08:05 PSD - partid de comunisti, va ajunge sa fie partid de militieni comunisti! Adica, mai rau nu se poate!
  • Gigi 17.06.2016 10:36 Cred ca un singur cuvânt definește perfect ce se întâmpla acum la PSD campina. PENIBIL!!!!
  • Radu 17.06.2016 15:29 Ce a fost și ce a ajuns și psd ul asta! Cred ca tiseanu își freacă mâinile de bucurie, dar nu stie ce îl așteaptă!

Politică

1734 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1831 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.