CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Biroul de conducere al PSD Câmpina a fost dizolvat

- Politică -

Biroul de conducere al PSD Câmpina a fost dizolvat

Conducerea județeană a PSD a decis astăzi dizolvarea birourilor de conducere de la 20 de organizații locale, printre care se numără și cea de la Câmpina. În 19 cazuri, motivele au vizat rezultatele proaste de la alegerile locale. În cazul Câmpinei, situația este alta. Aici, rezultatul de la alegerile locale a fost bun, dar... se putea și mai bine, în opinia liderilor de la județ.

Surse din cadrul PSD ne-au declarat că biroul de conducere de la Câmpina a fost dizolvat din cauza unor divergențe apărute în cadrul organizației locale, divergențe care ar fi afectat rezultatele de la alegerile locale. Cu alte cuvinte, PSD a obținut scor bun la Câmpina, dar acest scor putea fi și mai bun dacă se lucra în echipă, se comunica mai bine, dacă toată lumea se înțelegea cu toată lumea. Această decizie a conducerii județene vine la scurt timp după alegerile locale din 5 iunie, alegeri la care PSD Câmpina a obținut cele mai bune rezultate din 2000 încoace: 32,89% la Consiliul Local și șapte mandate de consilieri, respectiv 32,49% la Consiliul Județean. Problema a fost, într-adevăr, la candidatul pentru funcția de primar, unde Constantin Cândea a obținut mult sub scorul partidului - 27,54%. 

Precizăm că din biroul de conducere al PSD Câmpina făceau parte: președintele Ion Dragomir și cinci vicepreședinți. Acum, vicepreședintele PSD Prahova, Mihaela Voicilă, a fost împuternicită să se ocupe de organizarea de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la Câmpina. Practic, ceea ce încearcă de mai multă vreme să facă unii lideri de la județ, înlăturarea lui Ion Dragomir de la conducerea organizației locale, s-a reușit acum. Va fi foarte interesant de urmărit cine va prelua conducerea PSD Câmpina. Vom reveni asupra acestui subiect.


16 Jun 2016 22:20 9254 vizualizari



Comentarii






  • 17.06.2016 15:29 Radu Ce a fost și ce a ajuns și psd ul asta! Cred ca tiseanu își freacă mâinile de bucurie, dar nu stie ce îl așteaptă!
  • 17.06.2016 10:36 Gigi Cred ca un singur cuvânt definește perfect ce se întâmpla acum la PSD campina. PENIBIL!!!!
  • 17.06.2016 08:05 Tase PSD - partid de comunisti, va ajunge sa fie partid de militieni comunisti! Adica, mai rau nu se poate!
  • 17.06.2016 08:04 Roxana Are si Dragomir greselile lui in campania de la locale, cea mai mare fiind ca l-a acceptat pe Candea sa candideze, dar după ce obtii 7 consilieri sa te dea afara ca pe o masea stricata, parca e prea mult, chiar si pentru PSD!
  • 17.06.2016 08:02 Un fost militian Il cunosc pe dl. Candea dinainte de 1989. Din pacate, prin aceasta lucratura se demonstreaza exact ce spune dl. Horia Francu, pe Facebook. Dl. Candea, probabil influentat de d-na Voicila, a fost blat cu Tiseanu! Niciodata Candea nu ar fi putut obtine atatea procente fara implicarea PSD. Iar dupa ce PSD Campina, condus de Dragomir, obtine 7 consilieri, il dai afara!!! Ma intreb, dl. Bogdan Toader nu s-o fi gandit cine va munci la alegerile parlamentare din toamna pentru a scoate PSD-ul un scor bun la Campina?! Pentru mine, aceasta decizie de dizolvare este dovada ca dl. Candea a avut o intelegere subterana cu Tiseanu. Sa se repete scenariul de acum 4 ani si Tiseanu sa o sustina pe d-na Voicila la parlamentarele din toamna?!!
  • 17.06.2016 06:44 Eftimie Adrian Dacă vor să câștige alegerile parlamentare din toamnă, să îl pună președinte pe Cândea. Hi hi hi hi. Dacă îl prinde toamna .... Se mai duce de două ori la biserică și pupă mâna babelor și va crește procentajul cu 0,99%.
  • 17.06.2016 00:21 Alex E clar! Cu madam Voicila la butoane, la alegerile din toamna PSD e pe locul 4, spre 5... Apoi, spre desfiintare!!! Daca acum PSD mai are in Campina vreo 100 membri cu carnet, cu tandemul Voicila-Candea, cred ca vor ramane vre... 3. Ei doi si Petrescu! E distractie, e misto!!!
736 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1498 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
610 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2018 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV