Biroul de conducere al PSD Câmpina a fost dizolvat

Politică (Categoria articolului)

Conducerea județeană a PSD a decis astăzi dizolvarea birourilor de conducere de la 20 de organizații locale, printre care se numără și cea de la Câmpina. În 19 cazuri, motivele au vizat rezultatele proaste de la alegerile locale. În cazul Câmpinei, situația este alta. Aici, rezultatul de la alegerile locale a fost bun, dar... se putea și mai bine, în opinia liderilor de la județ.

Surse din cadrul PSD ne-au declarat că biroul de conducere de la Câmpina a fost dizolvat din cauza unor divergențe apărute în cadrul organizației locale, divergențe care ar fi afectat rezultatele de la alegerile locale. Cu alte cuvinte, PSD a obținut scor bun la Câmpina, dar acest scor putea fi și mai bun dacă se lucra în echipă, se comunica mai bine, dacă toată lumea se înțelegea cu toată lumea. Această decizie a conducerii județene vine la scurt timp după alegerile locale din 5 iunie, alegeri la care PSD Câmpina a obținut cele mai bune rezultate din 2000 încoace: 32,89% la Consiliul Local și șapte mandate de consilieri, respectiv 32,49% la Consiliul Județean. Problema a fost, într-adevăr, la candidatul pentru funcția de primar, unde Constantin Cândea a obținut mult sub scorul partidului - 27,54%. 

Precizăm că din biroul de conducere al PSD Câmpina făceau parte: președintele Ion Dragomir și cinci vicepreședinți. Acum, vicepreședintele PSD Prahova, Mihaela Voicilă, a fost împuternicită să se ocupe de organizarea de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la Câmpina. Practic, ceea ce încearcă de mai multă vreme să facă unii lideri de la județ, înlăturarea lui Ion Dragomir de la conducerea organizației locale, s-a reușit acum. Va fi foarte interesant de urmărit cine va prelua conducerea PSD Câmpina. Vom reveni asupra acestui subiect.

8851 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 17.06.2016 00:21 E clar! Cu madam Voicila la butoane, la alegerile din toamna PSD e pe locul 4, spre 5... Apoi, spre desfiintare!!! Daca acum PSD mai are in Campina vreo 100 membri cu carnet, cu tandemul Voicila-Candea, cred ca vor ramane vre... 3. Ei doi si Petrescu! E distractie, e misto!!!
  • Eftimie Adrian 17.06.2016 06:44 Dacă vor să câștige alegerile parlamentare din toamnă, să îl pună președinte pe Cândea. Hi hi hi hi. Dacă îl prinde toamna .... Se mai duce de două ori la biserică și pupă mâna babelor și va crește procentajul cu 0,99%.
  • Un fost militian 17.06.2016 08:02 Il cunosc pe dl. Candea dinainte de 1989. Din pacate, prin aceasta lucratura se demonstreaza exact ce spune dl. Horia Francu, pe Facebook. Dl. Candea, probabil influentat de d-na Voicila, a fost blat cu Tiseanu! Niciodata Candea nu ar fi putut obtine atatea procente fara implicarea PSD. Iar dupa ce PSD Campina, condus de Dragomir, obtine 7 consilieri, il dai afara!!! Ma intreb, dl. Bogdan Toader nu s-o fi gandit cine va munci la alegerile parlamentare din toamna pentru a scoate PSD-ul un scor bun la Campina?! Pentru mine, aceasta decizie de dizolvare este dovada ca dl. Candea a avut o intelegere subterana cu Tiseanu. Sa se repete scenariul de acum 4 ani si Tiseanu sa o sustina pe d-na Voicila la parlamentarele din toamna?!!
  • Roxana 17.06.2016 08:04 Are si Dragomir greselile lui in campania de la locale, cea mai mare fiind ca l-a acceptat pe Candea sa candideze, dar după ce obtii 7 consilieri sa te dea afara ca pe o masea stricata, parca e prea mult, chiar si pentru PSD!
  • Tase 17.06.2016 08:05 PSD - partid de comunisti, va ajunge sa fie partid de militieni comunisti! Adica, mai rau nu se poate!
  • Gigi 17.06.2016 10:36 Cred ca un singur cuvânt definește perfect ce se întâmpla acum la PSD campina. PENIBIL!!!!
  • Radu 17.06.2016 15:29 Ce a fost și ce a ajuns și psd ul asta! Cred ca tiseanu își freacă mâinile de bucurie, dar nu stie ce îl așteaptă!

Politică

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5267 vizualizari
16 oct. 2021 12:55

Un an de la alegerile locale. PMP, atac fără precedent la liderul Coaliției de dreapta din Consiliul Local Câmpina

2 comentarii

Adrian Pițigoi - președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Câmpina și secretar general adjunct la nivel național și Bogdan Ene - consilier local din partea aceleiași formațiuni politice au fost invitații noștri la o nouă emisiune care a avut ca principală temă împlinirea unui an de la alegerile locale. 

Alte stiri recente

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.