Biroul de conducere al PSD Câmpina a fost dizolvat

Politică (Categoria articolului)

Conducerea județeană a PSD a decis astăzi dizolvarea birourilor de conducere de la 20 de organizații locale, printre care se numără și cea de la Câmpina. În 19 cazuri, motivele au vizat rezultatele proaste de la alegerile locale. În cazul Câmpinei, situația este alta. Aici, rezultatul de la alegerile locale a fost bun, dar... se putea și mai bine, în opinia liderilor de la județ.

Surse din cadrul PSD ne-au declarat că biroul de conducere de la Câmpina a fost dizolvat din cauza unor divergențe apărute în cadrul organizației locale, divergențe care ar fi afectat rezultatele de la alegerile locale. Cu alte cuvinte, PSD a obținut scor bun la Câmpina, dar acest scor putea fi și mai bun dacă se lucra în echipă, se comunica mai bine, dacă toată lumea se înțelegea cu toată lumea. Această decizie a conducerii județene vine la scurt timp după alegerile locale din 5 iunie, alegeri la care PSD Câmpina a obținut cele mai bune rezultate din 2000 încoace: 32,89% la Consiliul Local și șapte mandate de consilieri, respectiv 32,49% la Consiliul Județean. Problema a fost, într-adevăr, la candidatul pentru funcția de primar, unde Constantin Cândea a obținut mult sub scorul partidului - 27,54%. 

Precizăm că din biroul de conducere al PSD Câmpina făceau parte: președintele Ion Dragomir și cinci vicepreședinți. Acum, vicepreședintele PSD Prahova, Mihaela Voicilă, a fost împuternicită să se ocupe de organizarea de alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la Câmpina. Practic, ceea ce încearcă de mai multă vreme să facă unii lideri de la județ, înlăturarea lui Ion Dragomir de la conducerea organizației locale, s-a reușit acum. Va fi foarte interesant de urmărit cine va prelua conducerea PSD Câmpina. Vom reveni asupra acestui subiect.

9176 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 17.06.2016 00:21 E clar! Cu madam Voicila la butoane, la alegerile din toamna PSD e pe locul 4, spre 5... Apoi, spre desfiintare!!! Daca acum PSD mai are in Campina vreo 100 membri cu carnet, cu tandemul Voicila-Candea, cred ca vor ramane vre... 3. Ei doi si Petrescu! E distractie, e misto!!!
  • Eftimie Adrian 17.06.2016 06:44 Dacă vor să câștige alegerile parlamentare din toamnă, să îl pună președinte pe Cândea. Hi hi hi hi. Dacă îl prinde toamna .... Se mai duce de două ori la biserică și pupă mâna babelor și va crește procentajul cu 0,99%.
  • Un fost militian 17.06.2016 08:02 Il cunosc pe dl. Candea dinainte de 1989. Din pacate, prin aceasta lucratura se demonstreaza exact ce spune dl. Horia Francu, pe Facebook. Dl. Candea, probabil influentat de d-na Voicila, a fost blat cu Tiseanu! Niciodata Candea nu ar fi putut obtine atatea procente fara implicarea PSD. Iar dupa ce PSD Campina, condus de Dragomir, obtine 7 consilieri, il dai afara!!! Ma intreb, dl. Bogdan Toader nu s-o fi gandit cine va munci la alegerile parlamentare din toamna pentru a scoate PSD-ul un scor bun la Campina?! Pentru mine, aceasta decizie de dizolvare este dovada ca dl. Candea a avut o intelegere subterana cu Tiseanu. Sa se repete scenariul de acum 4 ani si Tiseanu sa o sustina pe d-na Voicila la parlamentarele din toamna?!!
  • Roxana 17.06.2016 08:04 Are si Dragomir greselile lui in campania de la locale, cea mai mare fiind ca l-a acceptat pe Candea sa candideze, dar după ce obtii 7 consilieri sa te dea afara ca pe o masea stricata, parca e prea mult, chiar si pentru PSD!
  • Tase 17.06.2016 08:05 PSD - partid de comunisti, va ajunge sa fie partid de militieni comunisti! Adica, mai rau nu se poate!
  • Gigi 17.06.2016 10:36 Cred ca un singur cuvânt definește perfect ce se întâmpla acum la PSD campina. PENIBIL!!!!
  • Radu 17.06.2016 15:29 Ce a fost și ce a ajuns și psd ul asta! Cred ca tiseanu își freacă mâinile de bucurie, dar nu stie ce îl așteaptă!

Politică

691 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

765 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

273 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

132 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.