CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În ultimele zile, mai multe descinderi ale polițiștilor prahoveni la persoane bănuite de trafic de droguri

- Actualitate -

În condițiile în care aproape zilnic, în Prahova, sunt semnalate cazuri de conducători auto depistați de polițiști sub influența drogurilor, era firesc să apară și descinderi și percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri.

Astfel, mai întâi, pe 19 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat 13 percheziţii domiciliare, în județele Prahova, Dâmboviţa, Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc (cannabis şi comprimate ecstasy) şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept. Totodată, au fost puse în executare 66 de mandate de aducere. Din cercetări a reieșit că, în perioada august 2021 – iulie 2023, persoanele bănuite, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, s-ar fi aprovizionat cu cannabis şi comprimate ecstasy de la diferite surse, ulterior substanțele psihoactive fiind revândute către diverşi consumatori din județele Prahova, Dâmboviţa, Ilfov şi municipiul Bucureşti. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 350 de grame de cannabis, 94.400 de lei, 4.200 de euro și 500 de lire, 10 telefoane mobile, 6 cântare și 6 grindere. După finalizarea audierilor, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a șase persoane, iar faţă de o persoană a fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cele șase persoane reţinute au fost prezentate Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.
După numai două zile, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, pe 21 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat alte 7 percheziţii domiciliare (video - sursa: IJP Prahova), în județele Prahova și Buzău, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Totodată, au fost puse în executare 4 de mandate de aducere. Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2023, persoanele bănuite, cu vârste cuprinse între 23 și 34 de ani, s-ar fi aprovizionat cu cannabis de la diferite surse, ulterior drogurile fiind revândute către diverşi consumatori din județele Prahova și Buzău. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 1.200 g. de cannabis, 20.000 de lei, o armă neletală supusă autorizării, 267 de proiectile de cauciuc, 7 telefoane mobile, 9 cântare, 4 grindere, 3 boxe audio, un subwoofer auto, un televizor LCD, 2 biciclete, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și obiecte folosite la depozitarea, ambalarea și consumul drogurilor. După finalizarea audierilor, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a patru persoane, urmând să fie prezentați Tribunalului Prahova, cu propuneri legale.
În ambele cazuri, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunile au beneficiat de spijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploiești.


22 Jul 2023 21:22 4157 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1106 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
1163 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
578 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
911 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV