CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Horia Tiseanu, chemat astăzi la DNA Ploiești

- Actualitate -

Primarul Horia Tiseanu, chemat astăzi la DNA Ploiești

UPDATE: Surse apropiate anchetei au declarat că în cazul primarului Horia Tiseanu ar fi vorba de două acuzații ale procurorilor - una de abuz în serviciu și una de trafic de influență. Abuz în serviciu în dosarul privind achiziționarea autoturismului Opel Insignia, în valoare de aproape 30.000 euro, prin intermediul Poliției Locale. Infracțiunea de trafic de influență ar fi fost comisă într-o altă cauză. La ora 14.00, este așteptată la DNA Ploiești și Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina, în prezent director al Poliției Locale Ploiești.

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, se află la DNA Ploiești, unde a ajuns la ora 11.00, însoțit de avocatul său. 

La intrarea în sediul acestei instituții, Tiseanu le-a declarat jurnaliștilor că a fost citat telefonic și că s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție în urma acestei citații. Întrebat despre ce dosar este vorba, primarul Câmpinei a răspuns: 'Știți voi mai bine!'. Deocamdată nu se cunosc detalii despre dosarul care face obiectul audierii de astăzi, dar potrivit unor surse judiciare, Horia Tiseanu are calitatea de suspect într-un dosar de trafic de influență. Vom reveni.

Citiți și Horia Tiseanu, sub control judiciar 60 de zile. Are interdicție să-și exercite funcția

Șoferul primarului Tiseanu a ieșit de la DNA. La audieri a intrat Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina


27 Sep 2016 11:06 6944 vizualizari


Comentarii


  • 27.09.2016 16:10 alina i Va fi sedinta de Cl fara ,''maria sa'' Ciusdi magarusul,numai ca nu cred ca a ''scheunat''; fara sa bage si pe altii la apa...ca asa-i in politica-te manjesti pan la cot si tot o tii cu aroganta.Vor urma si alte sesizari si denunturi chiar in Campina,fiti pe faza.Se vor tavalii in chinuri,dar daca au semanat furtuna culeg nisip.
  • 27.09.2016 12:42 Emil In sfârșit, se fac dreptate!
  • 27.09.2016 11:50 Kinky Gata! S-a terminat si cu Tiseanu! Urat final de cariera politica! dar, deh, așa e cand nu ai măsura si crezi ca totul ți se cuvine!
2521 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
586 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
779 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
869 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV