CONTACT

Bulevardul Carol I din Câmpina rămâne blocat în continuare între intersecțiile cu străzile 1 Decembrie 1918 și Frații Golești

- Actualitate -

Bulevardul Carol I din Câmpina rămâne blocat în continuare între intersecțiile cu străzile 1 Decembrie 1918 și Frații Golești

Bulevardul Carol I, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada 1 Decembrie 1918 și intersecția cu Strada Frații Golești (Biserica de la Brazi), a fost închis circulației rutiere încă din 25 noiembrie 2019 pentru executarea unor lucrări de canalizare. Avizul de închidere a circulației era valabil până la data de 6 decembrie, dar cum firma executantă - Kato Service SRL Ploiești - nu a finalizat lucrările, avizul a fost prelungit până la 16 decembrie 2019.

Precizăm faptul că este vorba despre lucrările de canalizare realizate cu fonduri europene, prin intermediul HidroPrahova, din aceeași categorie făcând parte și lucrările de canalizare care se desfășoară pe Strada Mihail Kogălniceanu. Referitor la întârzierea lucrărilor din zona Bisericii de la Brazi, firma executantă invocă problemele întâmpinate în timpul săpăturilor cu celelalte rețele, respectiv cele de apă și gaze. Dacă aici, pe bulevardul central, apar astfel de probleme, nu vrem să ne gândim ce se va întâmpla când vor începe lucrările de canalizare pe Calea Doftanei, asta, desigur, în cazul în care vor începe vreodată.


10 Dec 2019 18:42 3637 vizualizari


Comentarii






  • 10.12.2019 22:29 George Si asfaltul ala de finalizare asa se toarna? Bataie de joc, ala nu este asfalt (este tortura la bucsi) sper sa le stea familia in gropile alea, m-am saturat si de edili si de firme "nepotizme"! Hal de oras a ajuns Campina
5 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2288 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2052 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2259 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV