O delegație a administrației locale din Câmpina a participat la Cimișlia, la festivitățile prilejuite de Ziua Independenței Moldovei

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am mai informat deja, în aceste zile, o delegație a administrației locale câmpinene se află la Cimișlia, unde participă la mai multe manifestări dedicate Zilelor Orașului Cimișlia, oraș din Republica Moldova înfrățit cu municipiul Câmpina.

Delegația câmpineană prezentă la Cimișlia este compusă din consilierul local Viorel Bondoc, Mihaela Ene (șef serviciu Asistență Socială și Autoritate Tutelară), Cristina Bădiceanu (consilier superior Direcția Economică, Compartiment Taxe și Impozite Persoane Juridice) și șoferul Daniel Brașov.

Luni dimineață, delegația câmpineană a participat la ceremonia care a avut loc în centrul orașului Cimișlia, în fața statuii lui Ștefan cel Mare, și care a fost dedicată Zilei Independenței Moldovei. 27 August este data la care în 1991 s-a adoptat Declarația de Independență față de Uniunea Sovietică.

3566 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

514 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.