Indicatorul către bazinul didactic a fost îndreptat. Nici nu a fost prea greu...

Actualitate (Categoria articolului)

La începutul lunii trecute semnalam că indicatorul spre bazinul didactic, indicator situat chiar la intrarea principală a stadionului Rafinăriei, arăta direcția total opusă față de unde se află bazinul.

Între timp, lucrurile s-au remediat, nefiind deloc vorba despre cine știe ce mare lucrare. Suntem convinși că nu a fost deloc greu, dar, parcă până nu sunt trași de mânecă în public, unii nu își fac treaba pentru care sunt plătiți. Noi, așa cum am promis, semnalăm și situația care trebuie remediată, dar și... remedierea ei.
Este o problemă, dar noi vom continua să semnalăm astfel de situații, iar dacă și dumneavoastră observați situații similare, vă rugăm să ne transmiteți informația sau imaginile la numărul de whatsapp 0733.388.425.

2029 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin Oprea 17.08.2023 21:44 Puiule, ce este acoperit, bazinul sau înotul?

Actualitate

555 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

864 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.

Alte stiri recente

1284 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

939 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.