CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Antrenoarea Mihaela Marin și sportivii Andreea Lungu și Marius Vasile, despre cel mai bun sezon al atletismului câmpinean

- Sport -

Antrenoarea Mihaela Marin și sportivii Andreea Lungu și Marius Vasile, despre cel mai bun sezon al atletismului câmpinean

2019 va rămâne un an de referință pentru atletismul câmpinean, în contextul în care doi dintre sportivii CSS "Constantin Istrati" au obținut rezultate remarcabile la competițiile naționale și au participat cu regularitate la competiții internaționale, reprezentând România. Este vorba de Andrea Lungu (în proba de aruncarea discului) și Marius Vasile (aruncarea greutății), componenți ai lotului național și o adevărată mândrie pentru Câmpina. La competițiile internaționale la care au participat și la care au obținut rezultate foarte bune, cei doi sportivi au fost însoțiți de antrenoarea Mihaela Marin. În această "formație" de trei i-am invitat să ne povestească despre anul competițional 2019, despre concursurile internaționale la care au participat, despre sentimentul de a fi component al lotului României.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a adunat în acest an șapte medalii de aur, patru de argint și trei de bronz, devenind campioană balcanică la juniori II și campioană națională la seniori, obținând locul 5 la FOTE (Festivalul Olimpic pentru Tineretul European), în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a obținut șase medalii de aur, patru de argint, titlul de vicecampion balcanic la juniori II și locul 9 la FOTE. "Sunt performanțe deosebite, care vin după un an întreg de muncă, după multe cantonamente, după multe sacrificii și acești copiii merită toată aprecierea noastră, a întregii comunități. Ei, împreună cu ceilalți sportivi ai clubului nostru, au adus un cumul de 44 de medalii în 2019, depășind obiectivul pe care ni l-am propus la începutul anului, 41 de medalii. Dincolo de aceste medalii, reprezentarea internațională și faptul că în acest an și-au îmbunătățit propriile performanțe ne dau motive de mândrie", ne-a declarat Mihaela Marin, coordonatorul CSS "Constantin Istrati" Câmpina. 
Andreea Lungu, Marius Vasile și Mihaela Marin ne-au povestit despre ceea ce i-a impresionat la fiecare competiție, despre emoții și rezultate, despre ceea ce înseamnă pentru ei lotul național. Sigur, am încercat și o paralelă între condițiile de antrenament și de concurs de la aceste competiții internaționale și cele de la Câmpina. ”Cred că noi, ca țară, nu vorbesc neapărat de Câmpina, nu vom putea organiza niciodată o competiție așa cum a fost organizat la Baku, în Azerbaidjan, Festivalul Olimpic pentru Tineretul European. Un adevărat sat olimpic, o sută de autocare Neoplan la dispoziția delegațiilor, condiții la superlativ din toate punctele de vedere”, a fost concluzia antrenoarei Mihaela Marin.
Ar mai fi multe de spus, inclusiv despre condițiile în care se pregătesc, la Câmpina, acești sportivi extraordinari, membri ai lotului național de atletism, despre implicarea autorităților locale sau, mai bine spus, lipsa de implicare, despre eforturile antrenorilor și părinților. Noi am scris mereu despre toate aceste lucruri, dar, din păcate, nu se schimbă mai nimic. În ciuda tuturor neajunsurilor, copiii și antrenorii de la CSS "Constantin Istrati" oferă Câmpinei performanțe unice. Îi felicităm, ne mândrim cu ei și le dorim mult succes în continuare!


22 Aug 2019 09:04 6599 vizualizari


Comentarii


344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV