CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Guvernul Orban este mai rău decât coronavirusul: hotelierii de pe Valea Prahovei se tem de faliment!

- Politică -

Guvernul Orban este mai rău decât coronavirusul: hotelierii de pe Valea Prahovei se tem de faliment!

(P) Măsurile de restricție impuse de Guvernul Orban, pe parcursul ultimelor luni, au implicații majore asupra multor sectoare de activitate, începând cu domeniul HoReCa, unul dintre cele mai grav afectate ale economiei românești, de la începutul pandemiei. Restaurantele şi hotelurile de pe Valea Prahovei - unde îşi câştigă pâinea mii de angajaţi - deja afectate de criza care le-a lovit din plin, se pregătesc de ce este mai rău, în perioada următoare.

Senatorul Radu Ștefan Oprea, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și candidat pentru un nou mandat de senator de Prahova din partea Partidului Social Democrat, a făcut o analiză a stării de tensiune în care se află antreprenorii prahoveni din HoReCa. “Am fost bombardat de întrebările antreprenorilor din Ploiești care dețin restaurante. Ce se întâmplă cu ei dacă vor fi închiși din nou, când scenariul roșu este aproape? Ce se întâmplă cu fondurile europene la care au aplicat? Se suspendă condițiile impuse prin ghid pe perioada cât afacerea este închisă sau nu? Nu am primit niciun răspuns coerent de la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Deci, nu știu sau nu s-au gândit. Se închid niște restaurante. “Asta e!”, ar spune Orban. Ce contează câteva afaceri în HoReCa? La viețile angajaților din restaurantele ploieștene cine s-a gândit? Guvernul Orban sigur nu a făcut-o!
Vine sezonul de iarnă pe Valea Prahovei. Hotelierii sunt foarte îngrijorați, dar și cei cu pensiuni din Sinaia, Bușteni, Azuga, Breaza. Falimentul este aproape, dacă nu vor fi sprijiniți de guvern. O spune Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România: "Fără ajutor din partea statului, vom pune cruce pe tot progresul pe care l-am făcut în ultimii ani în industria ospitalităţii".
Orban spune că se gândește la un program de sprijin. Când o face, dacă toți miniștrii lui sunt în campanie electorală? Sau tocmai de aceea promite...
Foarte afectați vor fi și cei din Comarnic, pentru că aici locuiesc lucrătorii din industria hotelieră de pe Valea Prahovei. Guvernul Orban nu s-a gândit nici la ei. Guvernanții au ajuns să fie mai răi decât Covid-ul. Condamnă oamenii la sărăcie și suferință”, a concluzionat Radu Ştefan Oprea.
(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PSD Prahova, CUI mandatar 11200020)


11 Nov 2020 21:39 4838 vizualizari


Comentarii


3935 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3455 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1786 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2023 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV