Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Eveniment (Categoria articolului)

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

Mircea Baniciu este un cunoscut cântăreț și chitiarist, care s-a remarcat la începutul anilor 1970 ca solist al legendarei trupe Phoenix. A urmat o carieră solo, până în anul 1992 când fondează trupa Pasărea Colibri, alături de regretatul Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici. După zece ani și o nouă perioadă ”solo”, Mircera Baniciu a înființat în anul 2014 grupul Pasărea Rock. Printre cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor de Mircea Baniciu se numără ”Eșarfă în dar”, ”Mugur de fluier”, ”Mica țiganiadă”, ”Andrii Popa”, ”Tristeți provinciale”, ”Vara la țară”, ”Dacă ai ghici”, ”Pisica neagră”, ”Hanul ulciorului nesecat”, ”Săptămâna”, ”Întoarcerea la Orient” și multe, multe altele.
Vom avea ocazia să cântăm măcar o parte dintre aceste melodii alături de Mircea Baniciu, la Câmpina, sâmbătă, 13 august 2022.
Vă reamintim următoarele concerte din cadrul "Câmpina Summer Park Music":
27 august 2022, ora 20.00 – Mircea Vintilă
3 septembrie 2022, ora 20.00 – Ducu Bertzi & Friends.

2849 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 13.08.2022 13:21 Mulți bani de la bugetul local cheltuiți aiurea.Nimic nou sub soare, atăt poate noua administrație, mai proastă chiar decât cea a lui Tiseanu care, așa zic procurorii, se bucura la 10 litri de motorină pe care nu îi plătea!!!

Eveniment

3166 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2016 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.