CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

- Social -

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

Acest schimb de tineri, organizat de Asociația Beehive, va reuni 30 de participanți din Lituania, Italia, Slovacia, România și Polonia.
Pentru comunitatea locală, evenimentul reprezintă o oportunitate extraordinară de a interacționa cu tineri din diverse culturi și de a învăța din experiențele și ideile lor creative. Tinerii din sat sunt invitați să participe la unele dintre activitățile deschise publicului și să beneficieze de atmosfera vibrantă și inspirațională a acestui schimb internațional.
Pe parcursul celor șapte zile, participanții vor lua parte la activități interactive și ateliere creative, folosind metode de educație nonformală. Acestea includ jocuri de rol, sesiuni de brainstorming, proiecte de grup și multe altele, toate concepute pentru a stimula creativitatea și gândirea inovatoare.
Mobilitatea ”Creative Youth” este mai mult decât un simplu schimb de experiență; este o călătorie de auto-descoperire și creștere personală. Fiecare moment al acestei mobilități este o oportunitate de învățare și dezvoltare. Tinerii își descoperă și își dezvoltă creativitatea, învață să comunice mai bine, să lucreze în echipă și să aprecieze diversitatea culturală. Participanții se vor întoarce acasă nu doar cu amintiri frumoase, ci și cu abilități și competențe esențiale pentru viitorul lor.
Asociația Beehive, organizatorul principal al acestui proiect, este recunoscută pentru eforturile sale continue în promovarea educației nonformale și a dezvoltării tinerilor. Prin organizarea ”Creative Youth”, asociația își reafirmă angajamentul de a crea oportunități de învățare și dezvoltare personală pentru tinerii din România și din întreaga Europă. Asociația Beehive este o organizație non-guvernamentală, non-profit și are statutul legal al unei asociații cu activități în domeniul artei, educației, culturii, protecției mediului, sportului și social pentru tineret.


11 Jul 2024 09:00 327 vizualizari


Comentarii


319 vizualizari 23 Jul 2024 19:34 Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Am decis să reunim ofertele privind meniul zilei de la mai multe restaurante din Câmpina pentru a veni atât în întâmpinarea dumneavoastră, care veți avea astfel ocazia să găsiți toate ofertele într-un singur loc, cât și a restaurantelor, care au astfel o ”vitrină” suplimentară unde își pot prezenta produsele.

citeste mai mult
314 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
641 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
586 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV