De la cititori. Un copac rupt pe Strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian pune în pericol traficul din zonă

Actualitate (Categoria articolului)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un copac putred de pe Strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian s-a rupt. Din fericire, s-a proptit într-un alt copac, dar care riscă la rândul său să cedeze în orice moment, devenind astfel un pericol real pentru traficul de pe această stradă.

Cititorul nostru susține că a informat Poliția Locală încă de duminică dimineață, iar luni dimineață a fost la sediul Primăriei Câmpina, unde i s-a comunicat că situația este cunoscută la nivelul ADPP și de către viceprimarul municipiului. Din păcate, nici până la această oră, luni după-amiază, nu s-a luat nicio măsură, nici măcar niște benzi care să avertizeze trecătorii asupra pericolului. Oamenii din zonă se tem că este iminentă căderea acestui copac putred peste carosabil, ceea ce ar duce la blocarea traficului pe Strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian.

2308 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin 23.08.2021 18:09 Trebuia direct la Ocolul Silvic.Doar sunt experti in defrisari.Au ciopartit padurile d aia vin inundatii.

Actualitate

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

Alte stiri recente

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.