29 de echipe cu peste 400 de copii vor participa, la Câmpina, la prima ediție a Cupei "Seva" la fotbal

Sport (Categoria articolului)

Se demonstrează tot mai des că acolo unde intervine mediul privat sunt șanse mult mai mari să se realizeze lucruri de calitate decât acolo unde sunt alocați bani publici. Cel mai recent exemplu este Cupa "Seva" la fotbal, care va avea loc la Câmpina, în perioada 5-7 iulie, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol. Este o competiție organizată de antrenorul Roberto Opatchi și finanțată de Hotel Restaurant Seva, o competiție care va reuni nu mai puțin de 29 de echipe din București, Ploiești, Moreni, Bușteni, Strejnic, Comarnic și Câmpina.

Competiția va avea loc pe patru categorii de vârstă - copii născuți în anii 2009, 2010, 2011 și 2012. Grație implicării în organizarea acestui turneu a cunoscutului antrenor Roberto Opatchi și a condițiilor oferite de finanțatorul competiției, Hotel Restaurant Seva, s-au înscris la turneu 29 de echipe, fiecare cu câte 15 jucători, în total peste 400 de copii care se vor afla la Câmpina de-a lungul celor trei zile de concurs, însoțiți de părinți, de prieteni.
Iată echipele înscrise la fiecare categorie de vârstă:
Categoria 2009
Grupa A: Champions București, Școala de Fotbal "Toader" Ploiești, Petrolul Ploiești, Petrolul 95 Ploiești.
Grupa B: CS Câmpina, Flacăra Moreni, Școala de Fotbal "Emil Costea" Strejnic, Viking Ploiești.
Categoria 2010
Grupa A: Petrolul 95 Ploiești I, Champions București, Școala de Fotbal "Toader" Ploiești, Tricolorul Breaza.
Grupa B: Petrolul 95 Ploiești II, Petrolul Ploiești, Caraimanul Bușteni, CSM Ploiești.
Categoria 2011
Grupa A: Petrolul Ploiești, Champions București, Flacăra Moreni, Petrolul 95 Ploiești.
Grupa B: Școala de Fotbal "Toader" Ploiești, CS Câmpina, Viking Ploiești, Școala de Fotbal "Emil Costea" Strejnic.
Categoria 2012
CS Câmpina, Caraimanul Bușteni, Champions București, Viking Ploiești, Viitorul Comarnic.
În primele două zile ale turneului vor avea loc meciurile din grupe, ultima zi fiind rezervată meciurilor de clasament și finalelor. În săptămâna de dinaintea competiției vom reveni cu programul complet și alte detalii. O inițiativă lăudabilă, mai ales că vine dinspre mediul privat, o inițiativă care va aduce în Câmpina 29 de echipe și peste 400 de copii.

4796 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cezar 20.06.2019 09:23 Felicitari initatorilor si organizatorilor! Campina avea nevoie de o astfel de competitie la fotbal. Bravo dl. Roberto!

Sport

2353 vizualizari
09 aug. 2020 11:05

Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati”), pe podium la aruncarea greutății în Cupa României pentru seniori

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă Cupa României pentru seniori, competiție la care singurul atlet de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina care s-a aliniat la start a fost aruncătorul Marius Vasile, în probele de disc și greutate.

2969 vizualizari
08 aug. 2020 14:49

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfășurat timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La această competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care au concurat fiecare în câte două probe, cea mai bună clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușită de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) la săritura în lungime.

Alte stiri recente

435 vizualizari
10 aug. 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 10 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2905 vizualizari
09 aug. 2020 11:06

Dilemă în Alianța PNL-USR-PLUS la Câmpina. Rămâne sau nu Horia Tiseanu pe lista pentru Consiliul Local?

2 comentarii

Constituirea Alianței PNL-USR-PLUS în județul Prahova a însemnat bulversarea totală a liberalilor câmpineni. Pentru că, vă reamintim, conform protocolului încheiat între formațiunile politice implicate, candidatul la Primăria Câmpina va fi Cătălin Florescu, din partea USR-PLUS, iar lista pentru Consiliul Local va avea o paritate de 1:1 și va fi deschisă de USR-PLUS. Este o lovitură grea pentru PNL Câmpina și pentru primarul Horia Tiseanu, scos astfel din cursa pentru un nou mandat.