Micii pianiști câmpineni, premiați la Concursul Național de Interpretare "Sonoris" 2018

Social (Categoria articolului)

Rezultate extraordinare pentru cei cinci elevi ai profesoarei Hermina Tabără la cea de-a V-a ediție a Concursului Național de Interpretare Pianistică "Sonoris". La finalul a două zile grele de concurs, ei au obținut premiul I și, astfel, încă o confirmare a talentului lor muzical, dar și a muncii depuse.

Sergiu Dobrescu (8 ani, elev la Școala Centrală), Emma Olteanu (7 ani, Școala "B.P Hasdeu"), Mircea Gabriel Gavrilă (12 ani, Școala Centrală), Sofia Leona Oceanu (9 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) și Anastasia Comărniceanu (12 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) sunt micii pianiști pregătiți de profesoara Hermina Tabără la Școala Dell'Arte din Câmpina. După rezultatele foarte bune obținute de ei la Festivalul Concurs de Interpretare Pianistică "Iulia Hasdeu", în acest week-end și-au îmbogățit palmaresul cu premiile obținute la un alt concurs național - SONORIS - organizat de Centrul Cultural din Buftea și la care s-au înscris peste 200 de participanți din întreaga țară.
SONORIS este un concurs destinat copiilor de la 4 la 18 ani și este considerat un eveniment de elită având în vederea organizarea și potențialul extraordinar al participanților. Este un concurs cu un nivel ridicat, iar la acest concurs copiii pregătiți de Hermina Tabără au câștigat premiul I. Ei merită felicitările noastre pentru că știm cu toții (sau poate bănuim) ce eforturi stau în spatele acestor reușite. Eforturile profesorului, ale copiilor, dar și ale părinților.

5967 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2630 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.