Micii pianiști câmpineni, premiați la Concursul Național de Interpretare "Sonoris" 2018

Social (Categoria articolului)

Rezultate extraordinare pentru cei cinci elevi ai profesoarei Hermina Tabără la cea de-a V-a ediție a Concursului Național de Interpretare Pianistică "Sonoris". La finalul a două zile grele de concurs, ei au obținut premiul I și, astfel, încă o confirmare a talentului lor muzical, dar și a muncii depuse.

Sergiu Dobrescu (8 ani, elev la Școala Centrală), Emma Olteanu (7 ani, Școala "B.P Hasdeu"), Mircea Gabriel Gavrilă (12 ani, Școala Centrală), Sofia Leona Oceanu (9 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) și Anastasia Comărniceanu (12 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) sunt micii pianiști pregătiți de profesoara Hermina Tabără la Școala Dell'Arte din Câmpina. După rezultatele foarte bune obținute de ei la Festivalul Concurs de Interpretare Pianistică "Iulia Hasdeu", în acest week-end și-au îmbogățit palmaresul cu premiile obținute la un alt concurs național - SONORIS - organizat de Centrul Cultural din Buftea și la care s-au înscris peste 200 de participanți din întreaga țară.
SONORIS este un concurs destinat copiilor de la 4 la 18 ani și este considerat un eveniment de elită având în vederea organizarea și potențialul extraordinar al participanților. Este un concurs cu un nivel ridicat, iar la acest concurs copiii pregătiți de Hermina Tabără au câștigat premiul I. Ei merită felicitările noastre pentru că știm cu toții (sau poate bănuim) ce eforturi stau în spatele acestor reușite. Eforturile profesorului, ale copiilor, dar și ale părinților.

4595 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

792 vizualizari
20 feb. 2019 08:40

Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

3637 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la reședința de pe Strada Ion Heliade Rădulescu, nr. 95, din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

Alte stiri recente

2434 vizualizari
19 feb. 2019 21:46

De parcă nu aveau suficientă mizerie pe stradă, câmpinenii de pe Bobâlna s-au trezit cu pământ și în apa "potabilă"

Despre modul în care arată Strada Bobâlna din municipiul Câmpina știm cu toții. Este una dintre cele mai distruse străzi din localitate. O stradă găurită, fără canalizare, inclusă parțial în zona de impozitare A și parțial în zona de impozitare B. Ca și cum nu ar fi suficient, astăzi, la robinetele locuitorilor de pe Strada Bobâlna a curs apă cu pământ, lucru pentru care oamenii sunt profund "recunoscători" societății HidroPrahova. (foto de la cititori)

2236 vizualizari
19 feb. 2019 20:42

Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

Despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina probabil că se poate scrie o carte. Asta fără partea cu mutarea statuii Soldatului în parcul de la notariate, operațiune care implică aproximativ 185.000 lei. Vorbim strict de lucrările de modernizare, cele ai căror indicatori tehnico-economici au fost aprobați de patru ori de Consiliul Local Câmpina, acele lucrări începute în aprilie 2018 și neterminate, încă.