CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Acțiune a Poliției Rutiere în Poiana Câmpina, Florești, Filipeștii de Pădure și Filipeștii de Târg. Sancțiuni de peste 30.000 lei

- Actualitate -

Acțiune a Poliției Rutiere în Poiana Câmpina, Florești, Filipeștii de Pădure și Filipeștii de Târg. Sancțiuni de peste 30.000 lei

Marți, 8 iunie, în intervalul orar 16.00-19.30, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-a desfășurat o acțiune ce a avut ca scop principal asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră pe DJ 101 P și DJ 720, pe raza localităților Florești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg și Poiana Câmpina, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 220 de autovehicule, totodată fiind efectuate și 69 de testări alcooltest. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru depăşirea vitezei legale. Valoarea sancțiunilor depășește 30.000 de lei.
În continuare, forțele de ordine vor acționa pe raza întregului județ pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile de protecție impuse în contextul pandemiei de COVID-19 și pentru a preveni săvârșirea unor fapte antisociale.

(Sursa foto - IJP Prahova)


08 Jun 2021 21:37 3694 vizualizari



Comentarii






  • 09.06.2021 19:28 Dacul Suveran ............... 1. Politia nu trebuie sa opreasca autovehicule al caror conducator respecta regulile de circulatie, iar autovehiculul arata impecabil. 2. Camerele de supraveghere isi pot face foarte bine treaba, iar amenzzile pot fi trimise prin Posta Romana. 3. Filtrele pentru depistarea vitezomanilor sunt benefice in orice situatie si loc, atata timp cat toti contravenientii sunt taxati. 4. Ce cauta carute prin Campina, atat cat circulatia lor este interzisa?
  • 08.06.2021 23:03 Jo Atat Politia cat si Rar ul la datorie.Pe teren nu in birou.Si sa vina si in weekendsi la Telega,Brebu,Valea Doftanei.Si sa mai fie vigilenti si prin Campina la semafoare,si cond auto care nu dau prioritate,liniute,si puetoni care traverseaza haotic....prostia se plateste.... Insa unii nu se potolesc si distrug banci,cosuri de gunoi,fac mizerie pe Bulevard.Tinerii ce vad in familie,aia imita.
462 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV