Acțiune a Poliției Rutiere în Poiana Câmpina, Florești, Filipeștii de Pădure și Filipeștii de Târg. Sancțiuni de peste 30.000 lei

Actualitate (Categoria articolului)

Marți, 8 iunie, în intervalul orar 16.00-19.30, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-a desfășurat o acțiune ce a avut ca scop principal asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră pe DJ 101 P și DJ 720, pe raza localităților Florești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg și Poiana Câmpina, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 220 de autovehicule, totodată fiind efectuate și 69 de testări alcooltest. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru depăşirea vitezei legale. Valoarea sancțiunilor depășește 30.000 de lei.
În continuare, forțele de ordine vor acționa pe raza întregului județ pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile de protecție impuse în contextul pandemiei de COVID-19 și pentru a preveni săvârșirea unor fapte antisociale.

(Sursa foto - IJP Prahova)

3206 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jo 08.06.2021 23:03 Atat Politia cat si Rar ul la datorie.Pe teren nu in birou.Si sa vina si in weekendsi la Telega,Brebu,Valea Doftanei.Si sa mai fie vigilenti si prin Campina la semafoare,si cond auto care nu dau prioritate,liniute,si puetoni care traverseaza haotic....prostia se plateste.... Insa unii nu se potolesc si distrug banci,cosuri de gunoi,fac mizerie pe Bulevard.Tinerii ce vad in familie,aia imita.
  • Dacul Suveran 09.06.2021 19:28 ............... 1. Politia nu trebuie sa opreasca autovehicule al caror conducator respecta regulile de circulatie, iar autovehiculul arata impecabil. 2. Camerele de supraveghere isi pot face foarte bine treaba, iar amenzzile pot fi trimise prin Posta Romana. 3. Filtrele pentru depistarea vitezomanilor sunt benefice in orice situatie si loc, atata timp cat toti contravenientii sunt taxati. 4. Ce cauta carute prin Campina, atat cat circulatia lor este interzisa?

Actualitate

960 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1199 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

6 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

421 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: