Bal de... Hollywood oferit de bobocii de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Sunt câțiva ani de când Balul Bobocilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina înseamnă spectacol. Așa a fost și Balul 2019, un show în toată regula, cu 18 boboci frumoși și emoționați, cu ținute elegante, dansuri explozive, momente haioase și, bineînțeles, cu o sală plină până la refuz. O adevărată desfășurare de forțe, o organizare care scoate acest eveniment din tiparul unui bal clasic și îl duce, după cum spuneam, spre show.

Balul Bobocilor 2019 de la Colegiul "Grigorescu" a avut loc vineri, 13 decembrie, la Casa de Cultură "Geo Bogza", iar tema acestei ediții a fost... Hollywood, cetatea filmului. Fiecare pereche de boboci și-a ales un film, iar momentele artistice prezentate, inclusiv costumele purtate, au fost legate de filmul respectiv. O temă grea, dar frumoasă, interesantă și care a dat frâu liber creativității echipelor. Pentru că, în spatele fiecărui cuplu de boboci a stat câte o echipă, iar dincolo de ceea ce am văzut noi pe scenă a fost foarte multă muncă, multe ore repetiții, poate și lacrimi, poate și unele accidentări, poate și tensiuni, poate și dezamăgiri, dar cert este că finalul a fost frumos și spectaculos. Trei ore de show total, la care și-au adus contribuția, pe lângă boboci și echipele lor, trupe și soliști invitați să cânte în fața publicului, ei fiind, de asemenea, elevi ai Colegiului "Grigorescu". Coregrafia spectacolului i-a aparținut Dianei Uță Ionescu, iar invitată specială la dansul de grup a fost micuța acrobată Maria Uță, membră a trupei de dans DiaFun. Prezentatori (impecabili) au fost Sarah Crăciun și Andrei Bobescu. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul mai multor sponsori și, bineînțeles, cu sprijinul Asociației de Părinți de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", asociație condusă de Anca Huțu.
Trei ore de încântare, la finalul cărora au fost anunțați, felicitați și aplaudați câștigătorii:

Miss Boboc 2019 - Maria Popa
Mister Boboc 2019 - Andrei Iatan

Locul al II-lea - Tania Briscan și Mihail Mihalache
Locul al III-lea - Daria Soare și Rareș Gherman

Miss Popularitate - Daria Soare
Mister Popularitate - Andrei Iatan
Miss Naturalețe - Ingrid Hosu
Mister Naturalețe - Andrei Soare
Miss Atitudine - Livia Șoldan
Mister Atitudine - Victor Petcu
Miss Eleganță - Ioana Pantilie
Mister Eleganță - Eric Irimia
Miss Spontaneitate - Corina Neacșu
Mister Spontaneitate - Mathias Fluierași
Cea mai bună dansatoare - Cristina Ureche
Cel mai bun dansator - Levi Stănescu
Cea mai bună actriță - Andreea Neacșu
Cel mai bun actor - Mario Ioniță

Mai multe imagini de la Balul Bobocilor găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.

12381 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1247 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2068 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

248 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

395 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.