Povestea SOCERAM, de la tradiție, la inovare permanentă

Actualitate (Categoria articolului)

Cu o experiență de peste 40 de ani, SOCERAM oferă, prin produsele sale, soluții complete în domeniul construcțiilor civile și industriale. Compania produce BCA, cărămidă și mortare de înaltă calitate, durabile, cu caracteristici tehnice conforme standardelor europene. De aceea, SOCERAM își dezvoltă în mod constant tehnologiile de producție și își lărgește permanent portofoliul de produse.

La început, în urmă cu mai bine de patru decenii, SOCERAM producea cărămizi din argilă arsă, cu tehnologiile simple de atunci. În 1972, a fost construită fabrica de produse ceramice, care avea în componență două linii pentru producția de cărămizi și blocuri ceramice din argilă arsă și o linie de țiglă trasă profilată din argilă arsă. După privatizare, s-a construit și s-a pus în funcțiune, în 2008, o nouă fabrică de cărămidă. Cărămida de la SOCERAM este comercializată sub marca Duroterm, marcă înregistrată la OSIM.
Apoi au mai fost deschise încă două fabrici, ultima la Cordun, în județul Neamț, chiar anul acesta, o investiție de peste 20 de milioane de euro. Fabrica de la Cordun funcționează cu cele mai performante tehnologii și produce BCA exclusiv din materii prime româneşti, pentru a susţine companiile autohtone. Produsele astfel rezultate vor ajunge să ridice casele românilor, case rezistente și sigure, pe care aceștia să le poată numi cu mândrie „acasă”. Iar povestea de succes a SOCERAM merge mai departe și vom auzi numai lucruri bune.
SOCERAM a pornit de la o tradiție locală și s-a dezvoltat continuu cu ajutorul inovării permanente în laboratoarele proprii. Viitorul se anunță durabil pentru SOCERAM, dar bine legat de tradiție! (P)

4965 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cristina 07.12.2021 20:10 Felicitari!

Actualitate

2962 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.