Două noi focare de COVID-19 în Câmpina, la o societate comercială și la Spitalul de Psihiatrie Voila

Social (Categoria articolului)

105 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Prahova, după cum informează Prefectura. Tot în ultimele 24 de ore au fost înregistrate șapte decese (cinci femei și doi bărbați), toți acești pacienți având comorbidități. Au apărut și trei noi focare de COVID-19, dintre care două în Câmpina.

Este vorba despre o societate comercială, unde sunt 18 cazuri confirmate, precum și Spitalul de Psihiatrie Voila, unde trei pacienți au COVID-19. Cel de-al treilea focar din județ este la un agent economic din Ariceștii Rahtivani, unde 10 angajați sunt infectați cu SARS-CoV-2. Potrivit Prefecturii Prahova, în toate cele trei cazuri, în urma anchetei epidemiologice, contacții identificați au fost carantinați, iar în locațiile respective au fost luate măsuri de dezinfecție curentă și terminală pentru suprafețe, cu o firmă specializată.
Vă reamintim că, săptămâna trecută, în Prahova au fost depistate două focare de COVID-19. La Câmpina, î
ntr-un cantonament al unei echipe de handbal, au fost identificați șapte copii pozitivi COVID-19. Aceștia se află în izolare la domiciliu, sub supravegerea medicilor de familie. De asemenea, într-o tabără de baschet organizată în Azuga au fost identificați alți șapte copii pozitivi COVID-19. Și aceștia se află în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

4145 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2174 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!

3358 vizualizari
16 sept. 2021 11:28

Spitalul Municipal Câmpina angajează, în condițiile stării de alertă, medici pentru mai multe specialități

Spitalul Municipal Câmpina caută să angajeze, în condițiile stării de alertă, medici pentru următoarele specialități: ATI, Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie și Medicina de Urgențe, precum și farmacist.

Alte stiri recente

640 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2471 vizualizari
16 sept. 2021 20:32

Rectificare cu emoții. Vot la limită pentru asigurarea finanțării în vederea pregătirii mai multor proiecte cu fonduri europene

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a convocat pentru joi, 16 septembrie 2021, o ședință extraordinară a Consiliului Local, principalul punct pe ordinea de zi fiind o rectificare a bugetului local. Ședința Consilului Local Câmpina a început cu un moment de reculegere în memoria fostului director al Poliției Locale, Romeo Văsii, care a încetat din viață săptămâna trecută.