Două noi focare de COVID-19 în Câmpina, la o societate comercială și la Spitalul de Psihiatrie Voila

Social (Categoria articolului)

105 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Prahova, după cum informează Prefectura. Tot în ultimele 24 de ore au fost înregistrate șapte decese (cinci femei și doi bărbați), toți acești pacienți având comorbidități. Au apărut și trei noi focare de COVID-19, dintre care două în Câmpina.

Este vorba despre o societate comercială, unde sunt 18 cazuri confirmate, precum și Spitalul de Psihiatrie Voila, unde trei pacienți au COVID-19. Cel de-al treilea focar din județ este la un agent economic din Ariceștii Rahtivani, unde 10 angajați sunt infectați cu SARS-CoV-2. Potrivit Prefecturii Prahova, în toate cele trei cazuri, în urma anchetei epidemiologice, contacții identificați au fost carantinați, iar în locațiile respective au fost luate măsuri de dezinfecție curentă și terminală pentru suprafețe, cu o firmă specializată.
Vă reamintim că, săptămâna trecută, în Prahova au fost depistate două focare de COVID-19. La Câmpina, î
ntr-un cantonament al unei echipe de handbal, au fost identificați șapte copii pozitivi COVID-19. Aceștia se află în izolare la domiciliu, sub supravegerea medicilor de familie. De asemenea, într-o tabără de baschet organizată în Azuga au fost identificați alți șapte copii pozitivi COVID-19. Și aceștia se află în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

4923 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

685 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.