La Spitalul Voila din Câmpina, vaccinarea cadrelor medicale împotriva COVID-19 a început în prima zi din 2021

Actualitate (Categoria articolului)

La 1 ianuarie 2021, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina a început vaccinarea cadrelor medicale, la această unitate medicală fiind amenajat, ca și la Spitalul Municipal Câmpina, un centru de vaccinare unde să se deruleze prima etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID, cea destinată cadrelor medicale.

La Spitalul de Psihiatrie Voila au fost amenajate spațiile corespunzătoare derulării în bune condiții a procesului de vaccinare, iar printre primele cadre medicale vaccinate s-a numărat și managerul unității, dr. Irina Minescu. Pentru vaccinare s-au înscris 99 de cadre medicale dintre cei aproximativ 300 de angajați ai Spitalului de Psihiatrie Voila, tot aici fiind vaccinate și cadrele medicale de la Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina, unitate sanitară privată.

6356 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1084 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.

1522 vizualizari
01 mar. 2021 19:05

Locuitorii din Cartierul Voila - Câmpina, nemulțumiți de noul traseu (deviat) al transportului public local

2 comentarii

De aproximativ o săptămână, traseul local de transport public Slobozia - Voila a fost deviat ca urmare a închiderii circulației rutiere pe tronsonul din Calea Doftanei cuprins între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Voila, acolo unde se execută lucrări de canalizare. Mai mulți cetățeni din Cartierul Voila au transmis administrației locale nemulțumirile lor cu privire la noul traseu, fie verbal, fie în scris.

Alte stiri recente

849 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

922 vizualizari
01 mar. 2021 19:42

Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.