Câmpineanul Cătălin Duță a fost ales pentru al 5-lea mandat consecutiv în conducerea Federației Române de Motociclism

Sport (Categoria articolului)

Câmpineanul Cătălin Duță se identifică de-a lungul întregii sale cariere cu motocrosul - sportiv de mare performanță, campion național, component al lotului național al României, apoi antrenor al lotului național al României, de trei decenii președintele Clubului Sportiv Lido Câmpina, iar acum ales la al 5-lea mandat în conducerea Federației. Mai întâi, trei mandate de prim-vicepreședinte, iar acum la al doilea mandat de președinte al Comisiei de Motocros, funcție care îi asigură automat, conform statutului, un post de vicepreședinte al FRM.

Acest nou mandat a fost câștigat de câmpineanul Cătălin Duță vineri, 26 noiembrie 2021, atunci când au a avut loc ședințele comisiilor din cadrul FRM.
Mai întâi, Comisia de Motocros s-a întâlnit la sediul federației, unde s-a făcut analiza sezonului competițional 2021 și s-au discutat o serie de propuneri de modificare a regulamentului. Apoi, în sala de conferințe a hotelului ”Sport” din cadrul Complexului Sportiv ”Lia Manoliu” a avut loc întâlnirea anuală a reprezentanților cluburilor de motocros din România. În afara subiectelor curente ale întâlnilor de acest gen, s-a votat președintele comisiei pentru următorii patru ani. În condițiile în care îmbunătățirile în activitatea competiționlă, în orgnizare au fost semnificativ mai bune în ultimii patru ani, toți cei prezenți au fost de acord că singurul care merită să fie la conducerea comisiei este câmpineanul Cătălin Duță, care a și fost ales în unanimitate pentru un nou mandat la conducerea Comisiei de Motocros și, implicit, în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Motociclism.
”Este o onoare să vezi că toți colegii de la toate cluburile de motocros din țară apreciază și respectă tot ceea ce ai făcut în ultimi patru ani pentru sportul în care ai cunoscut mare performanță. Votul de vineri a însemnat pentru mine și o confirmare a faptului că motocrosul românesc este pe un drum bun, că s-au făcut progrese importante atât pe plan organizatoric, al regulamentelor, cât și pe plan sportiv, în creșterea cantității, printr-un număr mai mare de sportivi, dar mai ales a calității, prin nivelul fiecărei curse”, ne-a declarat Cătălin Duță, președintele Clubului Sportiv Lido Câmpina, al Comisiei de Motocros din FRM și vicepreședintele federației.

11072 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2116 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1291 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

991 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.