La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

Ei bine, de miercuri, 14 noiembrie, a început chiar și montarea instalațiilor, cel puțin în zona centrală, iar ritmul de lucru este unul surprinzător de bun, un ritm cu care nu prea suntem obișnuiți în Câmpina, indiferent de lucrare. Este adevărat că se apropie și 1 Decembrie, sunt în pregătire multe activități dedicate Zilei Naționale, dar pe de altă parte este și un semn de recunoaștere situației neplăcute de la finalul anului trecut, când s-a întârziat cu o săptămână atât momentul festiv al aprinderii iluminatului de sărbători, cât și concertul tradițional de colinde al copiilor.
Vă reamintim că pentru cumpărarea, închirierea și montarea/demontarea instalațiilor s-au încheiat contracte în valoare totală de 159.087 lei (fără TVA), astfel: 23.445 lei - cumpărarea unor instalații de la Cris Dream Impex SRL București; 83.950 lei - închirierea unor instalații de la MK Illumination SRL Hunedoara; 51.692 lei - lucrări de montare și demontare ale instalațiilor - Romlux Lighting Company București. Cel mai probabil, momentul festiv al aprinderii iluminatului de sărbători va avea loc vineri, 30 noiembrie, dar despre acest subiect vom scrie la momentul respectiv.

3131 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1654 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

2604 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.

Alte stiri recente

2224 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1914 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.