La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

Ei bine, de miercuri, 14 noiembrie, a început chiar și montarea instalațiilor, cel puțin în zona centrală, iar ritmul de lucru este unul surprinzător de bun, un ritm cu care nu prea suntem obișnuiți în Câmpina, indiferent de lucrare. Este adevărat că se apropie și 1 Decembrie, sunt în pregătire multe activități dedicate Zilei Naționale, dar pe de altă parte este și un semn de recunoaștere situației neplăcute de la finalul anului trecut, când s-a întârziat cu o săptămână atât momentul festiv al aprinderii iluminatului de sărbători, cât și concertul tradițional de colinde al copiilor.
Vă reamintim că pentru cumpărarea, închirierea și montarea/demontarea instalațiilor s-au încheiat contracte în valoare totală de 159.087 lei (fără TVA), astfel: 23.445 lei - cumpărarea unor instalații de la Cris Dream Impex SRL București; 83.950 lei - închirierea unor instalații de la MK Illumination SRL Hunedoara; 51.692 lei - lucrări de montare și demontare ale instalațiilor - Romlux Lighting Company București. Cel mai probabil, momentul festiv al aprinderii iluminatului de sărbători va avea loc vineri, 30 noiembrie, dar despre acest subiect vom scrie la momentul respectiv.

3687 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2932 vizualizari
12 iul. 2020 12:11

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată în Prahova de duminică, ora 18.00, până luni, ora 2.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta și în Prahova, în intervalul de duminică, ora 18.00, până luni la ora 2.00.

3087 vizualizari
11 iul. 2020 20:27

Horia Tiseanu beneficiază de o nouă amânare în procesul în care este acuzat de fapte de corupție. Noul termen, în plină campanie electorală

Pe 9 iulie s-a desfășurat al 23-lea termen al procesului în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. Deși procesul se apropie la această primă instanță de final, s-a reușit o nouă amânare, pe portalul oficial al instanțelor din România fiind afișat la motivul amânării ”lipsă apărare”. (foto)

Alte stiri recente

880 vizualizari
13 iul. 2020 07:43

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 13 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2179 vizualizari
12 iul. 2020 14:50

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește vertiginos, în timp ce Opoziția tergiversează adoptarea legii privind carantina și izolarea

După ce Curtea Constituțională a decis că măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus sunt neconstituționale, astfel încât statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor, Guvernul a adoptat destul de rapid un alt act normativ prin care redefinește carantina și izolarea. Dar când lucrurile au ajuns în Parlamentul României, inconștiența unora dintre politicieni a bulversat total lucrurile. Pe acest fond, numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut vertiginos. La fel și numărul deceselor.... Cine răspunde pentru toate acestea?