CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost finalizată licitația pentru continuarea canalizării la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Astăzi, 5 iunie 2019, va fi emis ordinul de începere a lucrărilor

- Actualitate -

A fost finalizată licitația pentru continuarea canalizării la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Astăzi, 5 iunie 2019, va fi emis ordinul de începere a lucrărilor

Asocierea formată din societățile Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele - Ilfov a câștigat licitația organizată de HidroPrahova pentru continuarea lucrărilor de canalizare în municipiul Câmpina, în orașul Vălenii de Munte și comuna Bănești. A fost, de altfel, singurul ofertat de la licitație, o licitație reluată pentru că, vă reamintim, la cea organizată anul trecut nu s-a prezentat nimeni. Potrivit informațiilor oferite de conducerea societății HidroPrahova, valoarea întregului contract este de 35.623.125,88 lei, fără TVA, dintre care aproximativ 21.000.000 lei pentru sectorul Câmpina. Termenul de execuție - 630 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, ordin care va fi emis astăzi, 5 iunie 2019.

Semnarea acordului contractual a avut loc la data de 27 mai 2019, iar Supervizorul va emite Ordinul de începere la data de 5 iunie 2019, moment de la care Beneficiarul va putea preda amplasamentul lucrărilor către Antreprenor, iar acesta din urmă va putea demara activitațile necesare execuției lucrărilor. Durata de execuție a contractului este de 630 de zile calendaristice de la data emiterii Ordinului Administrativ de Începere a Execuției Lucrărilor. În conformitate cu prevederile HG nr. 1/2018 privind condițiile contractelor de execuție lucrări, acest ordin se emite de către Supervizorul Contractului de Lucrări în termen de maxim 90 de zile de la semnarea acordului contractual”, este răspunsul primit de la conducerea HidroPrahova la întrebările noastre legate de începerea lucrărilor la canalizare. Vă reamintim că este vorba despre continuarea lucrărilor sistate în toamna lui 2015, după rezilierea contractului cu HidroPrahova de către firma constructoare Cast SRL Bănești. La Câmpina, lucrările de canalizare au fost realizate doar în proporție de 45%, în timp ce în celelalte două localități din proiect se stă ceva mai bine: Bănești - 85%, Vălenii de Munte - 93%.

Lucrările vor demara, cel mai probabil, în jurul datei de 1 iulie 2019. La Câmpina se va începe cu tronsonul de pe Bulevardul Carol I, cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și intersecția cu Strada Frații Golești, lucru care ne-a fost confirmat telefonic de viceprimarul Adrian Pițigoi. "După cum se știe, canalizarea din Cartierul Câmpinița este finalizată, dar nu este funcțională deoarece nu s-a făcut racordul la colectorul principal, nefiind realizate lucrările între sensul giratoriu de la Fibec și Strada Golești, pe 150 metri liniari. De asemenea, mai trebuie realizată stația de pompare de pe Strada Crișuri. Apoi constructorul va intra pe străzi, Alexandru Vlahuță, Bobâlna și Calea Doftanei și apoi toate celelalte unde mai trebuie efectuate lucrări", ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.
Potrivit conducerii HidroPrahova, 85% din finanțarea acestor lucrări ar urma să se asigure din fonduri europene (POIM 2014-2020) și 15% de la bugetul de stat și bugetul județean. Kato Service SRL Ploiești este liderul asocierii care va executa lucrările în cele trei localități.


05 Jun 2019 11:50 5182 vizualizari


Comentarii


  • 05.06.2019 14:19 Tudorache MArius Uraaaaa ..... se sparge strada bobâlna. abia asfaltată.
1031 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1148 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1308 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1023 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV