Bilanţ foarte bun pentru atletismul câmpinean la finalele pentru copii şi juniori III

Sport (Categoria articolului)

Trei titluri de campion naţional au cucerit sportivii câmpineni de la CSS Constatin Istrati la finalele Campionatului Naţional de Aruncări Lungi care au avut loc la Oneşti sâmbătă şi duminică.

Dacă în prima zi a întrecerilor, rezervată juniorilor III, Câmpina a obţinut două titluri de campion naţional prin Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii la aruncarea discului, duminică au intrat în competiţie cei mai mici atleţi. Şi s-a obţinut un nou titlu de campion naţional, prin David Marin, la aruncarea mingii de oină, cu 27,61m, la categoria copii III. Astfel, CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) a obţinut trei titluri de campion la finalele de la Oneşti.
De asemenea, tot duminică, în întrecerea copiilor au mai obţinut clasări notabile: Ciprian Costache - locul 6, aruncarea suliţei, copii I, cu 27,80m, şi Eva Duţă - locul 7, aruncarea suliţei, copii II, cu 14,64m.
Din păcate, trebuie spus că atât condiţiile de concurs, cât şi "decorul" în care a avut loc festivitatea de premiere au lăsat mult de dorit, imaginile fiind - credem noi - sugestive. Păcat, pentru că aici s-au aflat şi viitorii campioni de mâine ai ţării şi cei care vor trebui să reprezinte România în marile competiţii internaţionale.

Citiţi şi Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III.

4252 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4332 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6279 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

112 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

988 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.