Bilanţ foarte bun pentru atletismul câmpinean la finalele pentru copii şi juniori III

Sport (Categoria articolului)

Trei titluri de campion naţional au cucerit sportivii câmpineni de la CSS Constatin Istrati la finalele Campionatului Naţional de Aruncări Lungi care au avut loc la Oneşti sâmbătă şi duminică.

Dacă în prima zi a întrecerilor, rezervată juniorilor III, Câmpina a obţinut două titluri de campion naţional prin Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii la aruncarea discului, duminică au intrat în competiţie cei mai mici atleţi. Şi s-a obţinut un nou titlu de campion naţional, prin David Marin, la aruncarea mingii de oină, cu 27,61m, la categoria copii III. Astfel, CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) a obţinut trei titluri de campion la finalele de la Oneşti.
De asemenea, tot duminică, în întrecerea copiilor au mai obţinut clasări notabile: Ciprian Costache - locul 6, aruncarea suliţei, copii I, cu 27,80m, şi Eva Duţă - locul 7, aruncarea suliţei, copii II, cu 14,64m.
Din păcate, trebuie spus că atât condiţiile de concurs, cât şi "decorul" în care a avut loc festivitatea de premiere au lăsat mult de dorit, imaginile fiind - credem noi - sugestive. Păcat, pentru că aici s-au aflat şi viitorii campioni de mâine ai ţării şi cei care vor trebui să reprezinte România în marile competiţii internaţionale.

Citiţi şi Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III.

4538 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1701 vizualizari
03 feb. 2023 20:12

Câmpina, Breaza și Ploiești vor găzdui în acest week-end etapa județeană a Campionatului de Handbal Feminin pentru juniori IV

Etapa județeană a Campionatului de Handbal Feminin pentru juniori IV va avea loc în acest week-end, în săli din Câmpina, Breaza și Ploiești.

2237 vizualizari
03 feb. 2023 08:54

Consiliul Local Câmpina nu mai dorește promovarea echipei de fotbal CS Câmpina în Liga a III-a

Discuțiile pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, aprobat în ședința extraordinară de joi, 2 februarie 2023, au cuprins și un punct privind echipa de fotbal CS Câmpina.

Alte stiri recente

22 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

531 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.