Sâmbătă, 1 septembrie, la Câmpina are loc o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice

Actualitate (Categoria articolului)

Trimestrial, la Câmpina, în organizarea Primăriei, a operatorului de salubritate, societatea Floricon Salub, şi a societăţii CCR Logisticss System, are loc o campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Proxima campanie de acest gen are loc sâmbătă, 1 septembrie între orele 9.00 - 12.00, atunci când persoanele care doresc să predea echipamente electrice sau electronice nefuncţionale sau depăşite din punct de vedere tehnic sunt aşteptate la Centrul de Colectare de pe Strada Milcovului (fosta centrală termică). Pentru deşeurile voluminoase (frigidere, maşini de spălat, televizoare etc) se poate solicita ridicarea acestora de către reprezentanţi ai operatorului de salubritate, Floricon Salub, la telefon 0728.256.899.
De asemenea, la fel ca şi la precedentele campanii de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, persoanele care aduc deşeuri participă automat la o tragere la sorţi, unde vor putea câştiga un aparat electrocasnic nou.

2746 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

754 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

1321 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.