CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

- Social -

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

”Tatăl meu a fost internat la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Conacul Bunicii din Câmpina începând cu data de 2 martie 2022 și până la decesul său pe 21 mai 2024. Acesta a decedat la Spitalul Câmpina la mai puțin de 24 de ore după ce a fost transportat acolo, din cauza unui tratament necorespunzător primit la acest centru.
La momentul sosirii la spital, tatăl meu se afla într-o stare foarte gravă, având pneumonie, tensiune arterială 80/60 mmHg, febră de 40°C și saturația de oxigen de 85%. Personalul medical din spital mi-a confirmat că tatăl meu nu era îngrijit corespunzător, fiind nespălat și prezentând urme de materii fecale uscate pe corp. De asemenea, tatăl meu prezenta semne de denutriție cronică, ceea ce indică o perioadă lungă în care necesarul caloric zilnic a fost mult sub limitele normale.
Personalul centrului ne-a informat despre starea tatălui meu abia în ultimul moment, când era deja într-o stare de sănătate alterată și într-o condiție generală foarte gravă. Este de neconceput cum un centru de îngrijire poate să trateze un om cu atâta nepăsare, fără a anunța familia la timp pentru a putea interveni.
Menționez că tatăl meu a fost vizitat de mine și de fosta lui soție pe 6 mai 2024, când starea sa era relativ bună. Pneumonia nu poate debuta atât de brusc și sever, ceea ce indică o îngrijire extrem de deficitară din partea acestui centru, combinată cu lipsa alimentației adecvate pe o perioadă îndelungată”.
Acesta este mesajul cititorul nostru... Acum, din păcate pentru tatăl său este prea târziu, dar poate că mai sunt alte persoane pentru care încă nu este totul pierdut. Bărbatul ne-a povestit că pentru 4.200 lei, suma pe care a plătit-o pentru ultima lună în care tatăl său a fost internat la ”Conacul Bunicii”, calitatea serviciilor este cu mult sub nivelul minim al cerințelor minim umanitare.


02 Jun 2024 19:13 3210 vizualizari


Comentarii


287 vizualizari 23 Jul 2024 19:34 Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Miercuri, 24 iulie 2024. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Am decis să reunim ofertele privind meniul zilei de la mai multe restaurante din Câmpina pentru a veni atât în întâmpinarea dumneavoastră, care veți avea astfel ocazia să găsiți toate ofertele într-un singur loc, cât și a restaurantelor, care au astfel o ”vitrină” suplimentară unde își pot prezenta produsele.

citeste mai mult
314 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
637 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
586 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV