CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

- Actualitate -

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

Agitație mare, în aceste zile, la Primăria Câmpina și la toate instituțiile publice finanțate de la bugetul municipiului. Potrivit unor surse din cadrul administrației locale, până la începutul săptămânii viitoare trebuie pregătite toate dosarele privind achizițiile publice și contractele de execuție a lucrărilor din ultimii patru ani.

Aceleași surse spun că pe adresa Primăriei a venit o solicitare de la Direcția Națională Anticorupție prin care au fost cerute toate aceste documente de la toate compartimentele Primăriei, dar și de la școli, spitale, Casa de Cultură și Casa Tineretului, Serviciul Public al Pieței Centrale etc. Se pare că procurorii DNA sunt interesați de licitațiile organizate de administrația locală, atât pentru lucrările realizate pe domeniul public, cât și pentru lucrările de la unitățile de învățământ, de la cele de sănătate, practic toate lucrările care au implicat banul public. Surse din Primărie spun că există o solicitare și privind consumul de carburant de la nivelul instituției, pentru toate mașinile din dotare.
În aceste condiții este foarte posibil să asistăm la o extindere a anchetei DNA în ceea ce-l privește pe primarul Horia Tiseanu, dar n-ar fi exclus ca și alte persoane să fie vizate.
Vă reamintim, DNA Ploiești a dispus începerea urmăririi penale față de primarul Horia Tiseanu și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. În acest dosar, Horia Tiseanu este inculpat, iar suspecți sunt Gheorghe Ecaterinescu, Carmen Gheorghe și Costin Octavian Micu, toți trei fiind urmăriți penal pentru complicitate la abuz în serviciu.


29 Sep 2016 20:53 14261 vizualizari


Comentarii


  • 30.09.2016 15:00 speranta tania Pas cu Pas spre PUSCARIE ,dea domnul sa se curete tara de HOTI ,SMECHERI,INTERLOPI numiti POLITIC.Quitus de Campina nu zice nimic ,tace ca mortul in papusoi?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
791 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2040 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1904 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV