Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

Actualitate (Categoria articolului)

Agitație mare, în aceste zile, la Primăria Câmpina și la toate instituțiile publice finanțate de la bugetul municipiului. Potrivit unor surse din cadrul administrației locale, până la începutul săptămânii viitoare trebuie pregătite toate dosarele privind achizițiile publice și contractele de execuție a lucrărilor din ultimii patru ani.

Aceleași surse spun că pe adresa Primăriei a venit o solicitare de la Direcția Națională Anticorupție prin care au fost cerute toate aceste documente de la toate compartimentele Primăriei, dar și de la școli, spitale, Casa de Cultură și Casa Tineretului, Serviciul Public al Pieței Centrale etc. Se pare că procurorii DNA sunt interesați de licitațiile organizate de administrația locală, atât pentru lucrările realizate pe domeniul public, cât și pentru lucrările de la unitățile de învățământ, de la cele de sănătate, practic toate lucrările care au implicat banul public. Surse din Primărie spun că există o solicitare și privind consumul de carburant de la nivelul instituției, pentru toate mașinile din dotare.
În aceste condiții este foarte posibil să asistăm la o extindere a anchetei DNA în ceea ce-l privește pe primarul Horia Tiseanu, dar n-ar fi exclus ca și alte persoane să fie vizate.
Vă reamintim, DNA Ploiești a dispus începerea urmăririi penale față de primarul Horia Tiseanu și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. În acest dosar, Horia Tiseanu este inculpat, iar suspecți sunt Gheorghe Ecaterinescu, Carmen Gheorghe și Costin Octavian Micu, toți trei fiind urmăriți penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

14110 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • speranta tania 30.09.2016 15:00 Pas cu Pas spre PUSCARIE ,dea domnul sa se curete tara de HOTI ,SMECHERI,INTERLOPI numiti POLITIC.Quitus de Campina nu zice nimic ,tace ca mortul in papusoi?

Actualitate

1691 vizualizari
21 mar. 2023 19:54

Elevi din Spania, Italia și Franța au poposit la Primăria Câmpina

În cadrul proiectul european Eramus+ ”All different, all equal”, derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina, în parteneriat cu școli din Spania, Italia și Franța, după deschiderea care a avut loc luni, în ziua următoare delegațiile celor patru școli au fost primite la sediul Primăriei municipiului Câmpina de Alin Moldoveanu.

2605 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

Alte stiri recente

220 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

1115 vizualizari
22 mar. 2023 07:09

Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.