Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

Actualitate (Categoria articolului)

Agitație mare, în aceste zile, la Primăria Câmpina și la toate instituțiile publice finanțate de la bugetul municipiului. Potrivit unor surse din cadrul administrației locale, până la începutul săptămânii viitoare trebuie pregătite toate dosarele privind achizițiile publice și contractele de execuție a lucrărilor din ultimii patru ani.

Aceleași surse spun că pe adresa Primăriei a venit o solicitare de la Direcția Națională Anticorupție prin care au fost cerute toate aceste documente de la toate compartimentele Primăriei, dar și de la școli, spitale, Casa de Cultură și Casa Tineretului, Serviciul Public al Pieței Centrale etc. Se pare că procurorii DNA sunt interesați de licitațiile organizate de administrația locală, atât pentru lucrările realizate pe domeniul public, cât și pentru lucrările de la unitățile de învățământ, de la cele de sănătate, practic toate lucrările care au implicat banul public. Surse din Primărie spun că există o solicitare și privind consumul de carburant de la nivelul instituției, pentru toate mașinile din dotare.
În aceste condiții este foarte posibil să asistăm la o extindere a anchetei DNA în ceea ce-l privește pe primarul Horia Tiseanu, dar n-ar fi exclus ca și alte persoane să fie vizate.
Vă reamintim, DNA Ploiești a dispus începerea urmăririi penale față de primarul Horia Tiseanu și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. În acest dosar, Horia Tiseanu este inculpat, iar suspecți sunt Gheorghe Ecaterinescu, Carmen Gheorghe și Costin Octavian Micu, toți trei fiind urmăriți penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

14058 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • speranta tania 30.09.2016 15:00 Pas cu Pas spre PUSCARIE ,dea domnul sa se curete tara de HOTI ,SMECHERI,INTERLOPI numiti POLITIC.Quitus de Campina nu zice nimic ,tace ca mortul in papusoi?

Actualitate

1011 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1608 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

409 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

618 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.