Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

Actualitate (Categoria articolului)

Agitație mare, în aceste zile, la Primăria Câmpina și la toate instituțiile publice finanțate de la bugetul municipiului. Potrivit unor surse din cadrul administrației locale, până la începutul săptămânii viitoare trebuie pregătite toate dosarele privind achizițiile publice și contractele de execuție a lucrărilor din ultimii patru ani.

Aceleași surse spun că pe adresa Primăriei a venit o solicitare de la Direcția Națională Anticorupție prin care au fost cerute toate aceste documente de la toate compartimentele Primăriei, dar și de la școli, spitale, Casa de Cultură și Casa Tineretului, Serviciul Public al Pieței Centrale etc. Se pare că procurorii DNA sunt interesați de licitațiile organizate de administrația locală, atât pentru lucrările realizate pe domeniul public, cât și pentru lucrările de la unitățile de învățământ, de la cele de sănătate, practic toate lucrările care au implicat banul public. Surse din Primărie spun că există o solicitare și privind consumul de carburant de la nivelul instituției, pentru toate mașinile din dotare.
În aceste condiții este foarte posibil să asistăm la o extindere a anchetei DNA în ceea ce-l privește pe primarul Horia Tiseanu, dar n-ar fi exclus ca și alte persoane să fie vizate.
Vă reamintim, DNA Ploiești a dispus începerea urmăririi penale față de primarul Horia Tiseanu și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. În acest dosar, Horia Tiseanu este inculpat, iar suspecți sunt Gheorghe Ecaterinescu, Carmen Gheorghe și Costin Octavian Micu, toți trei fiind urmăriți penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

14199 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • speranta tania 30.09.2016 15:00 Pas cu Pas spre PUSCARIE ,dea domnul sa se curete tara de HOTI ,SMECHERI,INTERLOPI numiti POLITIC.Quitus de Campina nu zice nimic ,tace ca mortul in papusoi?

Actualitate

1074 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

609 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

191 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.