‘Se vrea desființarea DNA pentru ca unii să fure liniștiți din banul public’

Politică (Categoria articolului)

Atacurile din ultima vreme, venite dinspre PSD - ALDE - PRU, la adresa Direcției Naționale Anticorupție nu sunt deloc întâmplătoare, consideră Monica Clinciu, consilier local și candidat la Senatul României din partea PNL Prahova.

Cel mai probabil, dacă această alianță va ajunge la putere, PSD va scoate din sertar proiectul acela mai vechi privind comasarea DIICOT cu DNA, care va însemna, practic, desființarea DNA. Acesta este scopul final. Ca DNA să dispară, pentru ca unii să poată fura liniștiți din banul public, așa cum sunt învățați’, ne-a declarat Monica Clinciu.
Aproape 66% dintre români au încredere în DNA, conform sondajelor naționale. O încredere constantă, de vreme ce, din 2014 încoace, procentul menționat nu scade sub 60%, indiferent de sondaj.
Pentru PSD, DNA a fost întotdeauna un mare motiv de îngrijorare. În ultima perioadă, la televiziunile de știri prietene ale PSD s-au întețit atacurile la adresa DNA și Codruței Kovesi. Credeți că este întâmplător? Eu nu cred. Așa cum nu cred că este întâmplătoare nici manipularea fără scrupule făcută de aceleași televiziuni în privința proiectului de reorganizare a DIICOT, al ministrului Justiției, Raluca Prună. Ministrul dorește reorganizarea DIICOT după modelul DNA, iar unii jurnaliști de casă ai PSD spun că vrea desființarea DNA. Nu, domnilor, în realitate PSD și aliații săi vor să desființeze DNA! De altfel, Sebastian Ghiță a spus-o clar că vrea eliberarea celor arestați pentru fapte de corupție și o amnistie penală. Ce înseamnă asta? Suspendarea anchetării tuturor celor acuzați că au furat din banul public. Ce poate fi mai clar de atât în privința intențiilor PSD și aliaților săi?’, a mai spus Monica Clinciu. 
(Publicitate electorală)

6571 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1029 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1729 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

153 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

3841 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.