CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost inaugurată puntea pietonală peste râul Doftana, care leagă Bănești de Câmpina

- Actualitate -

A fost inaugurată puntea pietonală peste râul Doftana, care leagă Bănești de Câmpina

La numai câțiva metri de podul lui Cuza peste râul Doftana, între comuna Bănești și municipiul Câmpina, a fost inaugurată luni, 21 septembrie 2020, o punte pietonală care să permită, în condiții de maximă siguranță, trecerea pietonilor și bicicliștilor de pe o parte pe cealaltă a râului, între cele două localități.

A fost un moment festiv, la care au luat parte și mai mulți lideri politici. Astfel, au fost prezenți deputatul Răzvan Prișcă, precum și liberalul Mircea Roșca, în vreme ce în mulțime se afla și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.
Panglica inaugurală a fost tăiată de Gheorghe Stoica și Valentin Nichitoiu, la momentul festiv fiind prezenți și mai mulți consilieri locali.
Dincolo de discursuri - pe care le puteți urmări în materialul video - ar trebui știut că noua punte are o lungime de 190 metri, o lățime de 1,5 metri, are opt picioare, fiind construită pentru a putea rezista chiar și în condițiile unor viituri puternice. Lucrările pentru realizarea acestei punți pietonale au costat 1,5 milioane lei (fără TVA), finanțarea fiind asigurată în baza unui parteneriat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Local Câmpina și Consiliul Local Bănești.


21 Sep 2020 22:02 4223 vizualizari



Comentarii






  • 22.09.2020 07:27 The Mask Apropo de linia ferata Gara de nord Otopeni,eu propun sa o faceti doar dus...sa plecam toti din tara asta condusa de niste politicieni incompetenti!
  • 22.09.2020 07:19 The Mask Nu ne mai facem bine niciodata.Sa tai o panglica la o punte pietonala cu alai ,deputat,presedinte de Cj si alti indivizi spune foarte mult de balamucul in care traim.De, campania electorala e devina.Vai de noi cu asemenea conducatori.Mai erau ieri niste indivizi care se plimbau cu trenul de la Gara de nord la Otopeni...mai conteza ca e doar o linie si nu doua?... ...am facut o cale ferata cu sens unic!Au uitat sa faca si cateva parcari pentru tren...poate vrea mecanicul sa stea la o tigara!Mergeti la vot oilor si alegeti in continuare ...oferta bogata de ipocrizie!
  • 21.09.2020 22:44 Mihai Lungu Urmaresc cu atentie prin programele de campanie....Parca vad ca asta era un "punct bifat" pe vreo agenda. Si a fost finalizat datorita insistentelor proprietarului numitei agende...
  • 21.09.2020 22:19 matei sa asigure trecere pietonilor SI biciclistilor? Recomandarile internationale (pentru ca standard national nu avem) spun ca pista de biciclete trebuie sa aiba macar 1,2m latime pe sens. Adica pe puntea inaugurata cu fast de presedintele CJ (!!!!) si alte nume grele, ar trebui sa circule biciclistii unul cate unul - mai intai vine unul dinspre Banesti, apoi trece unul dinspre Campina. La 15 km/h, un biciclist parcurge podul in 45 de secunde, deci o sa circule un biciclist pe minut (daca vrem circulatie din ambele sensuri). Alternativ, putem propune ca luni, miercuri si vineri sa se circule doar dinspre campina, iar marti, joi si sambata sa se circule doar dinspre banesti. si duminica sa fie inchis podul, sa se odihneasca si el.
418 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2541 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2646 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1493 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV