Consilierii locali se vor întâlni pentru trei teme acute ale Câmpinei - noua hartă de impozitare, situația turnului înclinat și a cinematografului

Actualitate (Categoria articolului)

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie 2021, consilierul Valentin Crețu a venit cu propunerea ca reprezentanții fiecărei comisii de specialitate din cadrul Consiliului și orice alt consilier interesat să aibă o întâlnire cu reprezentanții Executivului pentru un subiect fierbine - noua hartă de impozitare a localității.

Primarul Alin Moldoveanu a salutat propunerea lui Valentin Crețu, după care consilierul Marius Anghelescu a propus ca, dacă tot se întâlnesc, să discute și situația imobilului societății Erin și stadiul exproprierii, fiind vorba de clădirea cunoscută în urbe sub denumirea "turnul înclinat" de la notariate.
Pentru că, în ședința respectivă, consilierii au primit o informare cu privire la situația cinematografului și ultimele schimburi de corespondență cu RADEF, secretarul general al municipiului, Elena Moldoveanu, a amintit că poate nu ar fi rău să fie avută în vedere și situația acestui imobil, despre care să se discute la preconizata întâlnire a consilierilor câmpineni.
Acum, faptul că unii consilieri simt nevoia unor astfel de întâlniri pe teme concrete este un semn foarte bun. La fel de adevărat este că s-au mai încercat, în acest mandat, tot felul de întâlniri ale membrilor Consiliului Local, dar rezultatele nu au fost până acum cele așteptate. Poate acum va fi altfel, mai ales că subiectele de discuție chiar sunt importante pentru câmpineni.
Întâlnirea consilierilor urmează a fi programată de comun acord cu membrii Executivului. În principiu, această întâlnire nu va fi publică, dar dacă rezultatele ei se vor transpune în proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, atunci acestea vor fi aduse la cunoștința cetățenilor.

5321 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2966 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.