CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încep reparațiile la scările de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian

- Actualitate -

Încep reparațiile la scările de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian

În câteva zile vor începe lucrările de reparații la scările de pe Strada Lt.Col Oprescu Adrian, lucrări care vor fi executate de firma Ortisar SRL Câmpina, câștigătoarea selecției de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrărilor este de 58.193 lei (fără TVA), adică aproximativ 12.500 euro.

După cum a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi, sunt ultimele scări dintre cele situate în zona adiacentă Bulevardului Culturii, unde trebuie să se intervină, anul trecut fiind reparate scările de la Gura Leului și cele de pe Strada Podului. (video) Pe Strada Lt.Col Oprescu Adrian s-au realizat deocamdată amenajarea terenului și toaletarea copacilor în vederea demarării lucrărilor de reparații la scări. 


23 Jul 2018 12:19 4573 vizualizari


Comentarii






  • 23.07.2018 13:23 Bubu Toata acea zona cu tot cu schela ar trebui facuta cu iluminat retro,banci.Se vede lipsa de bun simt a tineretului,langa Institut la fel e domeniu public-pe Schelelor.Cum reusesc autoritatile pe zi ce trece ca toti investitorii sa fuga ca raia de Campina.O fi ghinion,incompetenta?
236 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
294 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1268 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1769 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV