CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încep reparațiile la scările de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian

- Actualitate -

Încep reparațiile la scările de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian

În câteva zile vor începe lucrările de reparații la scările de pe Strada Lt.Col Oprescu Adrian, lucrări care vor fi executate de firma Ortisar SRL Câmpina, câștigătoarea selecției de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrărilor este de 58.193 lei (fără TVA), adică aproximativ 12.500 euro.

După cum a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi, sunt ultimele scări dintre cele situate în zona adiacentă Bulevardului Culturii, unde trebuie să se intervină, anul trecut fiind reparate scările de la Gura Leului și cele de pe Strada Podului. (video) Pe Strada Lt.Col Oprescu Adrian s-au realizat deocamdată amenajarea terenului și toaletarea copacilor în vederea demarării lucrărilor de reparații la scări. 


23 Jul 2018 12:19 4562 vizualizari


Comentarii


  • 23.07.2018 13:23 Bubu Toata acea zona cu tot cu schela ar trebui facuta cu iluminat retro,banci.Se vede lipsa de bun simt a tineretului,langa Institut la fel e domeniu public-pe Schelelor.Cum reusesc autoritatile pe zi ce trece ca toti investitorii sa fuga ca raia de Campina.O fi ghinion,incompetenta?
1068 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
761 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
978 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4219 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV