CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul local Aron Sabo: ”Aștept un răspuns în care să mi se spună de ce nu mi se răspunde în scris!”

- Actualitate -

Consilierul local Aron Sabo: ”Aștept un răspuns în care să mi se spună de ce nu mi se răspunde în scris!”

Pare comică afirmația consilierului local PMP Aron Sabo, dar, din păcate, ea ascunde un trist adevăr - o problemă reală de comunicare. Iar dacă un consilier local este tratat astfel, ce ne putem imagina că se întâmplă cu un cetățean?!

În urmă cu câteva luni, Aron Sabo a solicitat reprezentanților Primăriei, la o ședință a Consiliului Local, un răspuns privind banii, prevăzuți într-un act normativ local, care nu s-au încasat din exploatarea barierei de pe Strada Soarelui. La ultima ședință a CL Câmpina a revenit asupra subiectului. ”Din 2016, când s-au încasat 800 lei, nu s-a mai încasat nimic. Hotărârea există, bariera există, dar banii nu! Întreb de trei, patru, poate chiar cinci luni, nici nu mai știu exact de când, dar nu primesc niciun răspuns! Acum, aștept un răspuns în care să mi se spună de nu mi se răspunde în scris!”, a fost sinteza afirmațiilor consilierului Aron Sabo.
În absența primarului Alin Moldoveanu, nimeni altcineva din partea Primăriei Câmpina nu a dorit să răspundă. ”Nu vrea să vă răspundă nimeni. Reveniți și luna viitoare!”, a fost îndemnul ironic al președintelui de ședință, Andrei Duran.
Acum, dincolo de persoana sau partidul pe care îl reprezintă un ales local, dincolo de problema în sine, care - din punctul nostru de vedere - nici măcar nu este mare lucru, totuși, este inacceptabil să nu existe niciun canal de comunicare, iar un ales local să nu primească un răspuns la o întrebare pertinentă.


05 Mar 2024 12:11 2949 vizualizari


Comentarii


206 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2570 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2659 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3038 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV