Stațiile din Câmpina vor fi modernizate

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina va schimba stațiile de transport public din municipiu. Nu este vorba despre locația acestora, să nu se înțeleagă greșit, ci despre schimbarea aspectului lor. Actualele stații arată jalnic, o știm cu toții. Și este un subiect despre care noi am scris de mai multe ori în ultima vreme.

La ultima rectificare a bugetului municipiului, aprobată de Consiliul Local în ședința de săptămâna trecută, s-a stabilit alocarea a 210.000 lei pentru modernizarea stațiilor. Primăria a demarat deja procedura de achiziție publică pentru cumpărarea și montarea primelor două stații (pe B.P. Hasdeu, aproape de intersecția cu Calea Doftanei) și la Penny Market (vis-a-vis de fostul cinematograf). Noile stații vor fi confecționate din lemn uscat ecarisat, tratat antiseptic și ignifug, acoperit cu Sadolin brun-roșcat și două straturi de lac. Acoperișul va fi confecționat din ardezie de culoare brună. Fiecare stație va avea încorporat câte un chioșc. Valoarea estimată totală a acestei achiziții este de 25.000 lei fără TVA (pentru primele două stații). 

5984 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cvm 01.11.2016 15:29 Sunt foarte curios cum o sa arate noile statii. Dar si mai curios as fi sa vad un sistem de transport decent, ceea ce nu este cazul acum.
  • maria stoian 01.11.2016 20:47 ce chiosc bagati in statii de bilete?

Actualitate

19 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

416 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

Alte stiri recente

493 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1404 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.