150.000 lei - suma alocată și în acest an de la bugetul Câmpinei pentru bisericile din municipiu

Social (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina va aproba în ședința de mâine (joi, 25 mai) repartizarea fondurilor de la bugetul local pentru instituțiile de cult din localitate. Așa cum s-a întâmplat în ultimii ani și de această dată suma totală se ridică la 150.000 lei, bani destinați lucrărilor de construcții și reparații de la biserici.

Vă prezentăm în continuare cât primește fiecare parohie în parte cu precizarea că, în cazul bisericilor ortodoxe, modul în care se împart banii a fost stabilit la nivelul Protoieriei Câmpina și apoi comunicat administrației locale:

- Parohia „Sf. Mc. Dimitrie şi Sf. Cuv. Parascheva” – 26.665 lei
- Parohia „Sf. Nicolae şi Pogorârea Sf. Duh” – 13.335 lei
- Parohia „Sf. Treime” – 26.665 lei
- Parohia „Sf. Voievozi” – 13.335 lei
- Parohia „Sf. Apostol Andrei şi Sf. Voievod Ştefan cel Mare” – 13.335 lei
- Parohia „Înălţarea Domnului” – 26.665 lei
Parohia „Adormirea Maicii Domnului”, Parohia „Naşterea Maicii Domnului” și Biserica „Sf. Pantelimon” de la Spitalul Municipal nu primesc anul acesta niciun ban, în urma discuțiilor de la Protoierie stabilindu-se ca sumele care li s-ar fi cuvenit să fie împărțite altor biserici, în funcție de necesități.

- Parohia Romano-Catolică „Sf. Anton de Padova” – 13.000 lei
- Biserica Creştină Adventistă de ziua a 7-a (Comunitatea Câmpina – Sălaj) – 3.400 lei
- Biserica Creştină Adventistă de ziua a 7-a (Comunitatea Câmpina – Mărăşeşti) – 3.400 lei
- Biserica Creştină Adventistă de ziua a 7-a (Comunitatea Câmpina – Petru Rareş) – 3.400 lei
- Biserica Penticostală Betel (Calea Doftanei, nr. 112B) – 3.400 lei
- Biserica Creştină Baptistă Maranata (Str. George Coşbuc, nr. 20) – 3.400 lei.

 

3504 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1707 vizualizari
03 apr. 2020 12:50

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Fredrikstad, Norvegia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

1703 vizualizari
03 apr. 2020 11:36

Aproximativ 150 de jurnaliști cer Guvernului transparență în comunicarea informațiilor legate de epidemia de coronavirus. CâmpinaTV.ro s-a alăturat acestui demers

Redacția CâmpinaTV.ro s-a alăturat demersului Centrului pentru Jurnalism Independent și a semnat petiția prin care se solicită Guvernului transparență în comunicarea informațiilor legate de epidemia de coronavirus. Zeci de redacții din țară, în total aproximativ 150 de jurnaliști au semnat această petiție din dorința de a se pune capăt blocadei informaționale instituite de autoritățile din România. Asemeni colegilor din țară, și noi considerăm că obligația autorităților de a fi transparente și de a oferi cetățenilor informații, prin intermediul mass-media, este una fundamentală, chiar și în situație de urgență. Vă prezentăm în continuare textul petiției trimise Givernului, Ministerului de Interne și Grupului de Comunicare Strategică.

Alte stiri recente

3128 vizualizari
03 apr. 2020 19:43

Câmpina și Poiana Câmpina - doi medici și trei asistente infectate cu COVID-19, iar alți 68 de angajați ai spitalelor, între care 13 medici, sunt în autoizolare

Situație realmente îngrijorătoare la cele două unități medicale din Câmpina și Poiana Câmpina - Spitalul Municipal, respectiv, Spitalul SanConfind. Știți deja din articolele noastre anterioare că s-a confirmat infectarea cu COVID-19 la un medic urolog de la Spitalul Municipal și un medic neonatolog de la SanConfind, precum și la trei asistente medicale de la SanConfind. Toate aceste cadre medicale sunt în prezent internate în spital. În urma anchetelor epidemiologice efectuate de DSP, 68 de persoane din cele două spitale, contacți direcți ai medicilor infectați, sunt în autoizolare la domiciliu.

2082 vizualizari
03 apr. 2020 16:32

Prahova, vineri, 3 aprilie: 4.001 persoane aflate în autoizolare (dintre care 195 la Câmpina) și 324 în carantină instituționalizată

La 3 aprilie 2020, la nivelul județului Prahova sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 4.001 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, dintre care 195 sunt în Câmpina. În carantină instituționalizată se află, în prezent, 324 de persoane.